【七月新番】【動畫】咒術迴戰 第二季 (3) **劇透請四重加密** 動畫黨RIP

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
其實無咩特別,火佬預測到佢既走向,set左陷阱

你啱呀 唔關雙手事
淨係關右手事
睇返老師解說係可以用自己術式對抗

必中係一定攻擊中你
但唔代表打得入你/抵銷唔到

其實只係冇得避咁解
好似係有定束縛,只係合約條款寫得差
未斷手就係第二快
個身仲暖
以前就搬人落樓梯 依家就扔個仔出車站
今集最唔滿意係子安武人差唔多無講過野
淨係咬住條魚個度“霞”左一聲
畀機會Youtubers 配 Dio既Muda Muda Muda Muda/Wry Wry Wry Wry
明明輕咗
見到啊伯招技,就諗起呢套戲

https://youtu.be/1qeS6c4ezpU?si=SsWvehIMeeudrE9A
預計你路線, SET 咗個trap
無論你幾快, 經過條路線就會觸發, 其實又真係冇乜問題
何況冇咗右手, 身體平衡差咗, 冇之前咁快
無視領域必中效果,但唔係無視咒術。甚爾係陀良領域內,都要擊落咒術產生既魚。

領域其中一個效果係附加咒術在內,火山頭開領域,可以成個空間加熱/燃燒(第一次開領域,虎杖離開五條範圍,會感受到熱)

只能講格食格,若果甚爾要近身戰打漏瑚同真人,應該係相性最差,因為要接觸。仲要涉谷甚爾冇武器庫(+冇戰略腦?唔係完全復活)
咁咪即係無視 大家打反普通交
唔通話佢係領域到熱得濟溶左咩
阿伯招技咁型咁得意咁多發揮空間 又話全劇速度第二快
結果比個火法一秒截胡 有冇搞錯
跟住明明係禪院家主 明明大把關係恩怨史可以帶下 結果好似路人客串兩集咁
無啦啦死三個真係好on9
唔知咁樣人工點計呢,好似上次中村就咁出嚟「嘿嘿」咗兩聲
你噏乜柒
同埋唔該注意下唔好喺動畫post劇透

講真咁都可以睇唔明到底係咩撚野事
咁五條無下限係咪夠叻仔就比夠無下限,唔夠叻仔就有下限
野薔薇夠淫賤就催情咒法,夠陰毒就芻靈咒法

聲優係就算得一句仔就有一集錢
https://x.com/animejujutsu/status/1722177391790096876?s=20

咒術官方公布下集先行圖,作為戲肉,據聞一集原畫數目高達3萬張,估計又係高質流暢戰鬥回
好想快啲睇
搖撚準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞