【七月新番】【動畫】咒術迴戰 第二季 (3) **劇透請四重加密** 動畫黨RIP

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
你噏乜柒
同埋唔該注意下唔好喺動畫post劇透

伏黑打火山頭 邊個贏
涉谷事變時間,應該係火山頭贏,差距好大下。

火山頭打開頂級果兩個,先覺得佢廢
爸爸好撚勁喎
領域又捉唔到佢
冇左武器庫,用緊孫仔身體,冇戰術戰略部署。

好似有講過(設定集?)火山頭係四個特級最強戰鬥力,真人係成長快。
孖妹死得咁慘
未算最慘
咁耐都無人講出兩條女死因既重點
同宿儺講條件?
四隻字講哂
“無大無細” 囉
動畫係咪連加句點解老伯咁易俾佢燒死都廢事解話一句....?我到依家都唔太明佢點解咁易中左佢果下火....
其實大家睇返“開門”個集既五條吾
係咒靈世界既眼中
佢係極恐佈嫁
五條成個痴線佬咁
跟本當全世界所有咒靈係佢既玩具
好似比你劇透咗
我就覺得甚爾對火山,係甚爾贏
跟本係咒術世界既設定
應該除左五條,宿儺,
最勁就係佢
無論力量,速度,就算無武器係手,單憑力量就可以宰殺漏瑚啦

但無可能四隻特級咒靈死三隻,後面仲點有野寫

係對五條呢啲天才怪物先要講戰述

仆街作者寧願寫死七海,直毘人都唔寫死火山頭
sorry原來冇
以為劇透所以矇埋對眼飛過咗冇留意張圖講咩
冇咒具打唔入漏瑚
究竟係原著定動畫製作問題
啲節奏同時間線 硬係有啲kick kick地咁

啲戰力同氣氛轉接好唔知點咁

利申:動畫黨
因為係 幾個地點 幾件事 不斷變化既人員組合 不斷走動,而且差唔多時間發生。

動畫已經做左唔少好既改動,盡量一件事(戰鬥)係一兩話進行。
都仲渣住游雲嘅
點解捉唔到佢嘅?
講真咁都可以睇唔明到底係咩撚野事
咁五條無下限係咪夠叻仔就比夠無下限,唔夠叻仔就有下限
野薔薇夠淫賤就催情咒法,夠陰毒就芻靈咒法
唔關你懷唔懷玉玉唔玉折,你個理解根本就錯撚哂
火山頭話係等如九隻手指,伏黑連對住一隻定兩隻手指既悠仁都要布瑠真言
比盡佢之後叻仔左都係得三至四隻手指level
佢一日玩唔熟布瑠真言都只會係個有潛力既廢柴
佢似係講緊爸爸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞