【七月新番】【動畫】咒術迴戰 第二季 (3) **劇透請四重加密** 動畫黨RIP

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
可唔可以唔好成日揾旁白解釋,又唔係笑片
感覺上一集同下一集啲人冇溝通過就做出黎 你有你做 我有我畫咁,有幾集直情連上 下半part都有呢種感覺
hxh都係咁
之後咪會解釋囉
唔解釋無人知做緊咩
垃圾viu
即係點? 打一大爛餐, 就鳩UP係記憶混亂MODE?
以為自己係兩兄弟?
咁脹相係人定係妖? 點解無拿拿走出黎?
呢D咪垃圾劇情囉.
之後會講
係屌
以為睇緊Hunter
打鬥都係懷玉 玉折 好睇啲
但今集啲場景畫得幾似
真係成個車站咁
虎杖背景一開始得個死左既阿爺,
佢阿爺教得佢價值觀好正向, 係個好仔.
佢體能比普通人強好多, 其他就應該係之後會任加上去.
虎杖有無兄弟, 佢自己會無記憶?
就算身世係同脹相有關,
脹相既記憶係佢2個兄弟係比虎杖打死,
一個自己唔記得係兄弟既人, 打死自己記得既2個兄弟, 佢會收手再當虎杖係兄弟?
咁樣既劇情已經夠晒on九啦.
定係你想劇透你知
無問題, 從來睇戲係應該睇個故事編排好唔好, 感唔感動人,
知晒個故事都覺得好睇先係神作.
屌人劇透正on九.
你無問題啫 關其他人咩事
我第一次睇巨人同而家翻睇都唔同feel啦
鳴門一開始夠唔知自己老豆係乜水啦屌
虎杖背景一開始得個死左既阿爺,
佢阿爺教得佢價值觀好正向, 係個好仔.
佢體能比普通人強好多, 其他就應該係之後會任加上去.
虎杖有無兄弟, 佢自己會無記憶?
就算身世係同脹相有關,
脹相既記憶係佢2個兄弟係比虎杖打死,
一個自己唔記得係兄弟既人, 打死自己記得既2個兄弟, 佢會收手再當虎杖係兄弟?
咁樣既劇情已經夠晒on九啦.
做乜撚野事幾多歲?
睇劇見到有twist 係度問問問點解呢樣點解果樣 咪等下睇下點解畫囉 一唔明就屌 你就真係戇鳩啦撚樣
https://youtu.be/uMje7SrCtPI?si=tsEwwrABdyFZRpFz
脹相與虎杖廁所近身對打一幕有參考印尼動作電影The Raid 2呢度
???
根本垃圾嚟
其實係虎仔識幻術 上次植入記憶畀東堂當自己bro 今次就係整脹相
劇透畀人屌on9無所謂個
畀人ban 咋

不過諗返起當初睇時都無好似你咁
成隻狗咁吠

正如其他漫畫舖咗個謎未解
你就中途叻唔切咁屌話垃圾

不過睇你吠都幾開心
睇條on9乜都唔知咁屌

利申唔覺得JJK係神作
作者好似有真係澄清話唔係佢能力

上面有劇透for 條傻仔
其他人唔好立亂打開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞