【七月新番】【動畫】咒術迴戰 第二季 (3) **劇透請四重加密** 動畫黨RIP

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
所以話呢套野劇情 on99 就咁解
傻啦心態都唔同哂
而家個個都係po 下改圖 講下鳩野就算
邊有人再認真討論設定同劇情
格鬥漫 去諗劇情/戰力
基本上都係On9行為

呢個從來都唔係格鬥漫作者既問題
佢自己話要多啲限制先做到呢樣野,你當佢未夠level, 劇情需要啦

明明係過渡嘅一集
鳩叫七海海
機械丸遺計
冥冥型吓
但節奏舒服, 仲好睇過上集封印
上集 2.5 斬班小怪頭,都用左成幾分鐘
當下集預告
下 你睇開垃圾姐
我都覺
上集打小怪係咁用重覆畫面
仲要好似爬緊咁
好影響觀感
一定有同佢地做愛
敵人
部分認同,我都係年少ff邊個勁d大既
但係到三十幾,就已經覺得自娛還自娛
咪同班戰力撚認真討論
各人都有各人既幻想,d理據可以低級到咩一拳就訓低左肯定係秒,塊面無咩污糟等於無傷
兩個夾手打左幾頁都做唔低等於廢
成日諗埋晒d自圓其說既野
邊有作者真係會認真諗咩戰力平衡,最緊要發展得好睇
係睇下寫得有幾保持到唔嘩眾取寵,到依然可以有驚喜發展姐
呢套而言,我覺得由好早已經係自制咒術學
作者不停自圓其說,早早已經無諗真睇解析能力既部分,d字又長又密
但我依然覺得好睇,漫畫好多時都係睇氣氛睇feeling
認真理性分析批判思考,好撚攰嫁大佬
見啲youtube channel 分析一大堆野出黎就好笑
就係用黎引啲人睇去吸views

其實就算係hxh 都有時係要自圓其說,
所以打得好睇咪得,其實宿打5算係打得有文有路
咁作者決定左個結果係點就係點
Hunter個例子太引戰,我都唔敢提
剩係基岡由貪婪之島先進一步學實戰
一開始打蟻先摸索緊,到攻入皇宮已經成個千錘百煉既大師咁
已經令人覺得個速度有d怪,天才都唔係咁家嘛
明明初初見莫老五呢d上位老練既獵人都仲係個嬰兒咁
徒弟都壓得住佢地,轉頭已經勁到佢地成team服左佢兩個
不過好睇就得,做人咁多諗,連漫畫都要深度折解
咁有壓力咁攰點享受
里梅動畫咁撚靚
https://youtu.be/nlcmfsWJGwk?si=wM2WohBvxViZZghJ
懷玉篇ED first take live performance
唱得麻麻
機械丸個個唔係預設錄音咩
點解好似有生命咁又識答問題 又識分析局勢
唔係錄音
你當佢咒力留低少少條命依家燒埋佢咁

或者你當佢水門/辛九奈係九尾度同鳴門互動個段咁
可唔可以比真希出場
明明個能力設定咁特殊
冇發揮空間 老豆已經咁樣
冇追開漫畫
想問下
vol 236 宿難 係15指,19指定20指版本?
另外九相圖係咩來?
thank you
麻煩去番漫畫po問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞