點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
我諗唔關溝唔溝女事,係對自己嘅一份尊重
行出門口就要對人,乾乾淨淨自己又舒服啲
人哋對你嘅態度同感覺都好啲,有啲嘢自自然然就唔同
現實社會就一定係先敬羅衣後敬人
現實係你只係一個揾兩萬而且係八兩金咁既樣,同埋你如果似金城武,你根本唔會得兩萬一個月,一早做明星發咗達啦
著衫唔撚稱身
好多著緊身個肚
又真係救到
冇用?大把靚女溝番你轉頭你自己樣衰唔明靚仔既好處咋
唔好咁啦
班人懶又要搵理由啫
算啦巴打,喺度講呢啲晒口水,成班個腦淨得女人女人,就算唔講識女人,同性之間識朋友都會睇外表啦,一個高瘦乾淨企理,一個油頭矮柒毒,盲嘅都識揀同邊個做frd 啦,根本就懶但唔肯認,不斷搵藉口逃避。
肥人本身柒所以點著都柒
買衫L碼就緊身衣咁成對波飛晒出黎
XL就勁鬆身長到落屎忽
睇咩工喳喎
唔洗見客咪唔撚keep囉
你睇中環ibank班人個個身光頸靚gel晒頭做埋facial
真係金城武咁係絕對有用
關你撚事咩
而家人哋係同你過世?
你俾錢的話,我即刻去買成身Gucci,Burberry名牌著囉。
分返清楚, 過左30 歲開始HEA係一回事, 未到30歲已經唔理係另一回事
你完全唔知我講緊咩
黑框/無框眼鏡都唔戴得
咁有冇推介俾大家開下眼界?
老師
榮譽英國人
返工已經攰撚死
訓多幾分鐘好過
身材fit除左睇運動飲食,更加睇基因,their bodies their chances.
著衫有個人風格唔好?一定要做機械人全部着Uniqlo一模一樣?
所以你話
樓主果句︰「用得你幾多effort 幾多錢?」
淨係睇你呢段野已經唔少錢唔少effort 啦!
樓主根本就冇喺人地角度諗過點解人地唔咁做
你話唔做即係懶,係
so what?
做左又有啲咩報酬?
最緊要係,你呢堆都唔係最難
有啲個底仲差過你既,要keep 住外表,仲難
咁其實係為左咩?為左咩同有咩目的先係最重要
我未見到樓主有答到呢個問題,可能我飛左post
點解要做咁多野呢?為左咩呢?
又話唔係為左求偶,我又對自己點睇自己冇要求
對事業長進又唔會有成果
到底係為咩呢?
正常過左男人30起碼月入100k有車有樓大魚大肉 仲洗學mk仔靠個樣呃飯食?
婚又結左 又搵到錢
你理得我樣唔樣衰
其實都仲有好多幾廿歲人都唔化
我想講既係
保持基本儀容整潔唔係一個手段 去幫你溝女搵工乜乜
而係尊重返自己
唔係話要個個都係靚仔日日gel行晒頭出街做晒facial
但都至少唔係油頭垢面咁出街
個人乾乾淨淨 至少唔會令人反感先
你一行近就一大陣汗味酸叔味點搞呀
你日日對住d咁既人
自己問佢地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞