點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
個頭開始脫髮 又唔撚洗 油淋淋咁出街
戴副19黑框/無框眼鏡
成面油唔洗又唔抹
個身一係臭一係好撚大浸古龍水味
身型完全唔撚keep中央肥胖四肢瘦
著衫唔撚稱身 仲完全唔撚襯 黃綠色t恤配牛仔褲個啲

相反女人雖然都好多一過30就老得勁快
但就算唔靚唔打扮 至少都唔會咁甩皮甩骨
最多都係唔靚
唔會有種坐巴士見到寧願企都唔坐佢隔離既感覺

唔好同我講咩事業重要無時間打理自己
最基本乾乾淨淨順眼都做唔到
出去見客個客都想調頭走啦屌
你理得人? 定接受唔到自己得返呢d選擇?
我男人黎
見親呢啲人都覺得佢地影響市容
你返多十年工你就唔會再諗呢啲

唔使過30都已經係
關咩事
對自己有少少要求都唔會咁
你出街前都要照鏡啦
實用主義 因為keep住外表冇帶嚟實質好處
你本身有無話點 keep?
分享下正面攻略,睇下改唔改善到市容?

(我自己有做下運動,無暴飲暴食,出門前有洗頭沖涼,不過都想學下點可以更改進。)
因為好多到三十都仲係魔法師
已經放棄左溝女
就黎死, 唔想攪咁多野
月入20-30萬 八兩金咁嘅樣d女都要跪住喺度含
你得兩萬蚊一個月 供埋mpf 得返一字頭 你生到金城武咁嘅樣都冇用
佢地差,咁相比之下你競爭力咪提升左囉,仲想點姐
第一印象有乾淨整潔既儀容一定唔會無好處
一定好過你油頭垢面先
另外有班30結埋婚
被迫已經放棄左溝女
其實有做呢啲已經夠
慘得過好多人連呢啲都唔做
又變翻着綠色衫~~~下半身配牛仔褲~~~
自己既外表係自己既事
唔係純粹因為溝女架嘛
都係個句你係塊鏡望到自己咁既樣都想死啦
無論工作上有交集
定係純粹搭車坐隔離都令我覺得好嘔心
對咗自己卅年都唔識面對現實果d叫弱智
想做下 gym,想改善下衣著,想從外到內改善多 d 地方。
自己吸引 d,就算無多左艷遇,自己做人都開心 d。

不過未夠動力入手去做呢 d。
想聽下有無經驗之人講下具體點入手。
你生到金城武咁既樣
搵返一堆月入2 30萬既女包返你轉頭都仲得
如果你覺得咁
你有咩解決方法
我就有一個
但唔方便講
攪完都係唔得咪唔撚攪
無謂浪費時間同地球資源
個底唔得點攪都係唔得

唔通好似d女咁本身個底唔得
攪完一輪都仲係咁衰出黎顯醜咩
男人過咗30, 或者更早, 都知道個遊戲係點玩..
反正都係俾錢, 啲女真係同你講心咩
靚仔嘅, 晨早已經食女食到腳軟
唔靚仔嘅, 已經疊埋心水叫雞好過; 邊有毒撚過咗三十仲圍住啲女做兵吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞