點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
樓主點睇
個頭開始脫髮 ,好正常有咩問題?
又唔撚洗 油淋淋咁出街,出街前沖涼咩
戴副19黑框/無框眼鏡,又得罪你?
成面油唔洗又唔抹,有d人體質係咁,抹完都會有,又有幾多男人會日常護理呀
個身一係臭一係好撚大浸古龍水味,體味冇得搞,特別係放工出汗d人,女人d香水都一樣姐
身型完全唔撚keep中央肥胖四肢瘦,有幾多人日日做運動呀,女人結完婚咪又係唔keep變師奶
著衫唔撚稱身 仲完全唔撚襯 黃綠色t恤配牛仔褲個啲,呢個就個人喜好問題
樓主一定係安機撚
所以咁憎男人著得自然
麻甩佬照鏡
應該係會舉起兩臂
谷行手臂肌肉
然後自我感覺良好
關咩你鍾意事 樓主就係問緊點解會有咁嘅情況出現
我只係答點解會有咁嘅情況出現 你又要話有少少要求就點點
之後要講到去家庭教育 小學都唔係個個咁整潔啦
咁嘅樣都ok佢唔係有錢就只係一件普通中佬
唔7囉
屌我喺巴士見到啲中年男人都唔想同佢地坐啦起碼啲中女打扮完乾乾淨淨
有啲男人朝早起身搭車已經臭過坑渠
搞乜撚野
我唔明點解保持外表基本既企理會變左執著同堅持
我小學開始已經唔刷牙啦
初中唔洗頭

我25歲去洗牙都話我冇蛀牙
大把中學靚仔出到黎做完野十年 都頂住個大肚腩
無框眼鏡真係冇咩人carry到
有人墊你底唔好咩?定係你就係個班人要人認同你?
你所有都話無得搞咁一定無得搞架
如果你連出街前沖涼洗頭都覺得咁不可思議
咁…咪算囉
女人都要應該要keep 甚至更加要
但我自己觀察黎睇男人情況係誇張啲
有時唔一定要競爭咁睇
成個社會變好 出街都舒服啲
真係雖然明白香港啲濕鳩天氣
但都唔係咁架嘛
咁事實真係對自己無要求 先會咁樣囉
係你自己話萬能key啫
同樣地我都唔覺得關咩結唔結婚事?
費事嘈 咪話你鍾意啦
下面嗰句家庭教育講緊自己屋企啫
其他唔特別評論

但認真就算我唔係特別會set頭既人都會出街洗頭梳頭尤其是返工見人,整潔依啲真係基本禮貌,你話落街食個早餐就冇所謂啫

身型你都識講幾多人會日日做,簡單啲講即係俾啲effort就可以改變到嘅嘢嚟,咁點解唔試吓改變?唔係外表都為健康呀
佢擺明專登做到自已藝術家look咁
脫髮呢
脫髮唔係咁易搞啵
揾條女養我,我全職主公keep得仲好啦
明明佢啲鬚都有修過
見過公司啲不修邊幅嘅阿叔留
一定唔係咁樣
咁你咪問下周圍有幾多人出街前會沖涼囉,最多咪d特別/重要場合先會。
咁體質呢啲天生野點搞呀,做手術咩?
唔知你有咩高見搞得掂呢?
男女都要 保持性吸引力係對伴侶負責任
信咗連登啲柒頭講
男人30歲後乜春唔做都會身價上升
會俾港女後宮咁求佢埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞