點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
傻仔,我專同中年男人坐,同啲中女坐你掂得少少,佢果日心情唔好,你等去警署落口供啦
竟然有人話鄭生不修邊幅
我真係得啖笑
一個一套西裝貴過你一年治裝費既人
會唔會係不修邊幅
因為窮呀dllm
揾番個唔太重視自己外表既另一半咪得
利申:過三十,揾到人生另一半
結咗婚都叫好啲,未結婚都跖打扮下係咪放棄治療
真 一問職業先見真章
好多時候啲人覺得自己會接受到,其實根本冇可能
大家只係呃緊自己
我以前真係有問過 印象中大約一半半啦
你睇呢個post都見到唔少人會
其實臭呢家野搵到源頭都有得執
汗味可以搽止汗劑
口臭可以刷牙
頭臭可以洗頭
好少真係全身上下都狐出黎
我油頭半禿凸腩腳短五十大叔 咪一樣溝到女

有18、9妹妹埋身
事實係萬能key 有啲人份工又唔洗對客
又唔洗再溝女咪唔執咁正 有幾出奇
唔好話男啦 啲女結完婚都走樣啦 點會唔關事
咁你拖住佢出街見人個陣
都會想好好睇睇架嘛
男人唔係靚仔到極都唔會有一半中上女有嘅好處
兩個醫生 一個四四正正 一個油頭垢面 咁你揀邊個?
其實體味/汗臭係可以後天改善
只要着重返生活同飲食,係改善到
如果你話大汗,明嘅,識唔小人都係咁,可能真係冇得搞
不過都可以試吓換衫/買包gatsby 抹身嘅濕紙巾,
就可以令出到嚟效個好小小
大部分人返工都驚遲到,仲邊有時間洗頭呀,你可能話早啲起身,但係唔現實呀嘛。
btw重要場合就會既
至於運動呢個問題,講咗咁多年都係一樣少人做到,證明係有原因,呢個就第二個topic。
因為女人如果鐘意30歲/以上嘅男人
基本上唔會係因為樣
認真我覺得洗頭真係基本啱啱瞓醒成個bedhead點見人唔好話咩見客,你點都要見同事搭車會對人掛

沖涼反而見仁見智,我屋企人係習慣每日沖兩次朝早同臨瞓,所以我中學都係咁
但而家大咗有時朝早趕時間就hea沖,通常沖凍水30秒超快洗一次頭,之後裸體出嚟剃鬚刷牙洗面,再沖入去30秒凍水沖走啲毛
又精神又乾淨
咁佢地對自己對配偶都無外觀要求嘅
我都覺得無問題架
不過對外表有要求
根本唔一定係為咗其他人先會咁
問埋人工先揀
其實男人洗個頭吹乾都係10分鐘內既事
有無咁唔現實
30歲有糖尿三高痛風?!30歲壯年喎。
所以我上面講咗日常護理唔多人做到,咩早睡早起 飲食均衡始終唔太現實。
男人短頭髮整濕個頭,查番梘,再沖水要你幾多時間?
你手腳快嘅1分鐘都搞掂啦你吹埋個頭半乾着衫都出得街,成個過程5分鐘唔洗,又唔係叫你set頭

咁少時間都分唔到出嚟,咁係時間管理有問題
飲酒多/肥真係好多30鬆啲就痛風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞