點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
有無諗過你比靚仔靚女 有錢過你 條件好過你既人覺得影響市容 影響社會

你諗住點做?
其實樣衰係天生
照樓主咁講
除非30歲前整容
無用架
你一肥
我比你準備好曬出門口
行兩行又大汗又臭又油

同埋有時你諗下
你又肥又甩頭髮
根本搞完都唔好睇 搞黎做咩
老實講,我覺得除非真係毁容,面部有缺陷果啲

如果唔係就算你真係天生樣衰,身形差(其實真係天生超樣衰又矮又瘦/肥到咁同靚仔一樣係好罕有)
肯落番啲心機打扮,處理好個人衛生,盡可能鍛練吓身形,外表來講你點都上得返中遊正常人既位
因為要湊仔 已經冇曬精神
做晒咁多嘢都係樣衰係咪要去整容
不嬲都咁樣衰,冇所謂
我只係希望班毒撚肥鳩沖個涼洗個頭換過套衫先出門口OK?好撚臭
估佢爽吧

但成日同唔同女人(一定有d樣衰)
做都扯得起係勁
咩意思?無人話要吸引女人同變頂級喎
講緊可以喺底層上返中間
你樣衰污糟冇style肥/瘦到不似人形,姿勢唔好,變到乾淨衣着順眼正常身形都已加咗唔少分啦
啲人懶搵呢啲做藉口
呢啲智障圖就好似拎靚女化妝vs醜女化妝一樣
係人都知唔會靚得過個靚女
要睇嘅係醜女before after靚勁多
社會對男人咁hostile咪又係男人自己日日promote toxic masculinity 造成
積滿晒啦所以先去洗牙
因為太多佢哋要照x光確定我冇蛀牙先可以洗我記得仲要分2次洗,即係去兩次
癡撚線好核突
每次聽到依啲天生樣衰身材差骨架柒就唔搞真係得啖笑
我當分上中下三個level, 根本絕大部份嘅人天生都係around中間,average 就係呢個意思
然後有小部份收上天眷顧嘅人係上級,呢啲人的確唔需要特別花心機已經好吸引
但其實所謂嘅下級同上級一樣係咁罕有
睇返個normal distribution bell shape就明個道理

但其實就算你真係咁唔好彩下級,透過努力其實一樣可以上返正常人嘅程度
人地好中性咁講點解 樓主個傻鳩就下下講你油頭垢面 係你世界做任何野都關求偶事
淨係講埋啲人身攻擊嘢 完全另一個層次 柒到
我有錢 吹咩
話鳩知咩原因啦

反正唔少男仔嘅經歷就係咁
執同唔執嘅分別都唔大
執咗又唔會話好多人讚 都係無女埋身
唔執都可以輕鬆過日子

真係純自我評價問題
已經有車有樓結埋婚,無乜嘢追求
屋企個老婆已經F cup,連溝女嘅意欲都無埋
花錢畀自己不如畀錢老婆買靚衫
反正佢又着得幾好睇
點解您知我喺咩p o度留言…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞