點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
點解係過30先接受自己樣衰?
我過5-6歲已經接受左自己樣衰 關咩事姐 9up
肯撚定樓主係連登婦港女
認真由髮型開始,平時見啲廣告,
真係鬼斧神工,將個人脫胎換骨咁
叫個識打扮/做開運動嘅朋友帶你入門。
有人俾到意見你又有個伴一齊玩,咁樣有樂趣好多,自然會容易啲繼續玩落去。
個個講到核核突突就搵到好多錢咁

樓主應該要諗下呢班核突30+男人其實30歲前都一樣係咁核突,佢地只係放棄左自己,唔係搵到好多錢
你望下啲留言就應該知道要上少啲連登,唔係你會變到佢地咁,又窮又柒又幻想自己搵好多錢跟住啲女會追住黎含
師兄少Gay
努力賺完D錢就進貢晒俾大陸娶落黎既老婆,一邊拿錢一邊屌鳩你搵得雞碎咁多又廢又唔上進,睇下人家龜密個老公幾咁本事又名車又豪宅,當初為何要嫁俾你呢條又老又窮又醜既廢柴
有錢做乜都得啦 你睇鐘生同林作 夠唔夠膽當鐘生面笑柒佢?
keep條毛咩,返屋企就照顧小朋友,有得瞓都偷笑
朝早重要返工,其實返到屋企都得返半條人命
同凸手反映下
都真,偏向 toxic,唔係指中文嗰種毒男既毒,而係指負面既嗰種 toxic。
不過又會覺得,可能算係一種 realistic?

不過小心被 destructive 所感染,都係啱。
身邊班朋友一過30歲 個個都脹左個碼
以前肥開嗰幾個 身體開始出事 糖尿三高痛風
排骨嗰班四支幼細 但有大肚腩
三高都係。
有錢有女而三高,可能都唔太爽。
好似話男人過30歲價值會越黎越高,
唔做呢d野拉低下d分會太多女想搵佢地埋單,
咁就太煩
樓主你係女人定係仲返緊學的男仔?
如果你係男仔嚟我只想同你講年輕多好
問題係你搵得兩萬而且仲生到八兩金咁款
樓主可摸耳自貼等我地學下野?
其實做下運動唔好變肥豬已經得啦,邊撚洗花錢

理論上係 但已經結婚果啲整咁靚比邊個睇
又要早啲起身去整頭又盛
身型做運動都仲可以話應該要做 但整頭執好自己真係唔係個個做到
公道講句你講嗰啲人三十歲前已經係咁
俾佢地兩父子二穴都制啦
對撚住毒撚咪雙標囉咁簡單
佢哋成日覺得自己愈老愈成熟有男人味價值愈高
靠自信架,一個男人有自信同有錢就charm 架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞