點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
搞左個髮型先
見到有香港人都特登去搵佢剪 爭勁遠
雖然一定要努力keep
https://www.instagram.com/diece_shou/
有時我覺得係尊重自己 你都唔會鐘意自己大肚腩 甩頭髮 不修邊幅
男仔30雖然有另一半溝唔到女 但你明顯會feel到一個男仔對住d人妻 女仔係伸有吸引力
見到啲大肚腩禿頭阿叔真係勁核突
有錢都唔會想痴埋去
唔認同,整理儀容唔代表朝早洗頭。見過有fd個頭油性點洗都冇用,解決完只可以叫做冇咁嚴重
keep fit飲食控制好要肥都難啦
運動都唔使做
真係唔明啲大肚腩肥佬點黎
一定係毫無節制
你以為無姐,瞓足成晚咁多新陳代謝你都要特殊體質先真係無油
我當你真係萬中無一無油無汗冇任何體液分泌,你一日仲有頭髮,起角同亂都會掛你梳都都洗咗頭先易梳啦

床單一星期唔換,細菌含量仲多個廁所板,仲未計有塵蟎嗰啲微生物
你講到自己生活咁忙碌,上幾個字連登已經係你唯一嘅娛樂時間
我真心唔覺你會好勤力換床單一星期一次都分分鐘比多你
東亞病夫
核突都算 呢個po仲有唔少人見人唔放棄自己既會勁有攻擊性
身心都唔靚
人地啲daddy又大隻皮膚唔差又man
另人個就著衫成個肚腩突出黎,手臂肥肉一揮手就跳下跳下,仲要髮線上移配過吹都唔吹下亂到仆街嘅頭

就算唔使去到人地daddy level, 都唔好太柒
我的確唔係善用人生每分每秒,所以咪要慳囉,唔通繼續浪費?
所以咪話唔跟你個套就比你話囉,話完人跟住講你冇問題呀我話下你咋嘛
唔明點解可以咁放棄自己
副身體仲有30年要用㗎喎最少
我都覺得啲人唔識理科嘢好影響市容,點解可以接受到自己咁戇鳩

唔好同我講咩比返晒老師/老師唔識教,自己睇YouTube/Wiki 大把有趣方式學

普通一單核電廠新聞都理解唔到
咁冇油又唔係話真係冇,但至少睇唔出有油先囉,梳頭就個個髮質唔同。
床單換好基本啫,朝早唔洗頭就唔代表我唔注意衛生嘅
我冇講過生活好忙碌,我只係話覺得唔夠時間用,除左上連登都有其他活動。
就係佢地對自己份人有要求先上到M /SM/ C 位
不過唔同人有唔同考慮, 對人生有唔同追求, 有唔同負擔,好難咁樣黎judge 人
樓主係講緊配色柒個人又柒個種

利申: >30 歲岩岩杉杉 it 佬
Hahaha exactly ! 講到自己會用$4000買嗰件issey miyaki 嘅T恤咁,同埋連 Steve Jobs追求嘅三七比例都唔識嘅人,真係覆黎都費事。
未必,通常記得朝早有刷牙洗面,知道自己出門嗰時有着衫,就ok 可以出門街
你係 grad 左,就算工作唔關 science 事,都 keep 住對 science 有興趣?
定工作都主要關 science 事?
佢講緊你想收成條咸菜咁既1000蚊定靚靚仔仔既10蚊
因為女人 由細到大都要靠外表

男人 30仲靠外表死得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞