點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
我有跑下步,今日跑左 25 min 5k

Strength workout 有在家用 dumbbell 做下 10 下一 set。
不過的唔起心肝做更多。
想被 motivate 去 systematic d 練。
小學開始就咁頹
個人無事先做到世界冠軍
咁幫你唔到 我自己都係做做下會停個D人黎 本來由年頭做到上個月 跟住因為某D原因都停左成個月 都問緊自己幾時開始再做返 唔多 一星期3日就夠
我都大概知你 intention,不過對你原意外既科學興趣本身有興趣 d

人喺唔同方面都有要求,有 d 方面係主流 d 。
譬如有禮貌啊。
而外表儀容啊、健康啊,似乎係類似地 general。

不過我自己就無強烈 defend 人人一定要。
不過如果可以 persuade 到多 d 人有,又好似幾有益
殺人癲佬
有d人連死咗都要化妝
希望我地有日都可以 systematically 練到
譬如跑步我會想跑得快,將會跑多 d。

但 gym 就未的起心肝。
但都想自己有日做到。

我係偏瘦,見到自己身體有線條,譬如少少腹肌同手臂,係開心。
會想呢種開心可以因為習慣有系統地做 gym 而變大。

不過未的起心肝
可能我中文差,不如你出街問十個人:呢個標題算唔算「無強烈 defend 人人一定要」
著得型梗係好
問題係唔型唔使俾你踩下話?
你意思樓主個 title ?
樓主有強烈 defend 啊,不過我無
我都無諗住為樓主 defend,我只係喺到同我有興趣既人 r 下水吹。
樓主都有趣啊,你都有趣
係呀 做左一排見到自己身材好左 個人精神左都會開心
不過要keep住真係好難 同埋本身訓教都唔定時 就更加難 之前keep到真係因為溶入左生活 日日放工行過公園就去做半個鐘至一個鐘 無拉拉就keep左咁耐
係我搞錯人名
係啊頂。
我諗住返工前跑步。
但要早 d 瞓,譬如 10 半前。
但而家唔捨得瞓。
可能聽日跑都要放工後跑
起碼你都仲係八點收工🤌🏻有冇諗過返shift果啲
如果自己狀態好啲,會唔會可以愛自己既存在多啲,然後愛世界多啲,然後愛自己多啲?

唔需要透過其他女人,或人,或錢啊物質,就直接愛自己既生命本身多啲。
加油 我都要開始做返 希望大家都keep到
對唔住,時間俾幾條女佔用晒,得閒我會沖涼剃鬚架啦!
月入二三十萬嘅人多啲
定生到金城武咁嘅樣嘅人多啲
似係講中咗你,嬲撚到
認真操下胸同背
一著起件shirt衫已經好大分別
話知你係咪雞仔腳 起馬都叫見得下人
Rocky Rambo Wei Nam Kam
好多男仔唔知自己有陣味
唔知係個人定件衫
但其實身邊嘅人都會聞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞