點解咁多男人一過30就可以接受自己樣衰?

658 回覆
1159 Like 162 Dislike
自己都咁柒,顧掂你自己先啦
一廂情願
人地都唔想見到你存在 少人啲美好啲
唔通你又因為人地諗法走去死?
女人學識打扮化妝後 立竿見影
呢個係女人既普遍經驗 即時有高效好處
著下短褲仔已經吸引勁多男人望
呢D爽位 男人真係有咩?? 可造性&好處明顯比女人低太多
唔講咁遠女權父權原因岩唔岩果D野
人地細個MK仔已經拎曬
你食二手飯仲食到讚好
基本上又肥又唔運動都係早死,自殺嘅人點會諗形象
Sales要出街咪要型囉
坐office有閪所謂咩
其實一個人嘅外表同身型都間接代表咗佢嘅性格。唔係叫你油頭粉面bodybuild身型,但至少過咗30都keep冇崩壞都代表對自己有要求有返啲discipline
都係架,表達下,睇下有無人會被感染下。
世上唔同人有唔同價值觀,有人可能覺得自己啱 d 就會用力 d 表達意見。
不過對立既人都可以同樣用力。
最後大家都係各有各講,互相了解下,無咩實際改變。
有錢一樣有苞比你開
之但係你去街市找返張十蚊紙俾你
你都想收張靚靚仔仔多過成條咸菜又濕濕漉漉啦
T shirt牛條褲加對波鞋 得罪你咩
其實幾舒服 唔同色每日換 唔洗煩
人生得返工食飯訓,搞咁多做咩
除左魔法師,應該仲有部份係感情已經穩定左,
唔想再哂精神打扮
要睇下樓豬本人樣唔樣衰先
https://www.instagram.com/p/CvW5j2Rg52H/

其實真
一個fit, big and strong,well dress既人行出黎個氣場已唔同會令人覺得可靠有説服力
藍領更加求其
不過好多人返工柒款放假又正常返
如果一個人自己既能力有限。
譬如知識有限、動力有限。
如果志同道合既人,可以合作,去結社,集合各自既知識同動力,進一步以自我改善作為首要目標,助人為次要目標。

咁好似幾好玩。
其實我覺得無錢植髮又地中海,剷光紋髮反而仲好
lm
你代表曬咁多男人
因為發現係香港打扮對溝女無幫助
總要有我地依d毒撚柒頭去襯托你依d靚仔
繼續躺平算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞