[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
啲男藝人入伍嗰陣都會suspend咗bubble先
通常有公告講明嘅
有無話講啲咩?
如果無嘅話,就難講啲
唔關事
每個成員目標唔會一致
有人做歌手,亦有人做演員,甚至有人收山唔做。
Miss A
秀智與三個伴舞
Irene點
SM自己有辦法處理到
一定有影響
又唔見車銀優 同 L (infinite)
演員同idol做緊兩個身份俾人屌
唯獨係佢屌得最勁
Aespa
人間月神與三個伴舞
熱帖:剛剛SF9隊長金永斌上傳文字:
(ps. 現在是服役軍人,即將退伍)

Fantasy你們好,我是永斌。
關於今天的公告讓大家擔心和受驚了,該對Fantasy們說什麼樣的話,才能緩解你們受傷的心,我很擔心。”一直支持SF9的Fantasy們,我們會用更好的樣子回報你們”,除了說這樣的話,我卻什麼都不做不了,真的非常對不起。

上次休假時,我和路雲聊了很多。那次交談中,聊到了過去7年里發生的許多事,加上現在的感受,我的心情十分微妙複雜。但我還是相信,無論何時真心總會觸碰真心,重新展現燦爛笑容的那一天也終會到來。出於這樣的心情,和與我們一樣的路雲的未來,為他應援。

雖然是眾所周知,現在的SF9是因為有Fantasy們才存在。未來也同樣,只有Fantasy們在,SF9才會在,我將銘記於心,成為更努力奔跑的SF9,請大家繼續關注和支持,謝謝。

最後,受傷的Fantasy們,
希望今夜對你們來說不要過於漫長。
總是感謝你們。
由當兵前到當緊兵 下個禮拜都退伍都要keep住拆彈
希望fnc出返足糧俾佢
路雲好似連封退團信都冇寫團同fans名
佢同啲隊友關係點??
我覺得佢做戲好屎 但fnc勁捧佢
而家趁佢當兵前chur盡佢喇
係啊冇寫啊 佢2020年前都有當過我地係fans嘅
之後我就唔擔保喇
隊友keep住喺live見到有fans問金路雲都會提吓佢近況咁囉
包括我個名上個禮拜去完美國個人活動 機場撞到佢仲一齊影張相up ig添
佢有間唔中去吓隊友ig留個言互動囉
但佢本人ig係唔點up佢隊友嘅相
fans cafe唔係今日都唔會入去出post

捧佢呢樣嘢就由出道開始就捧緊
唔係有Kingdom上吓 成隊應該消失咗
佢套套都做主角又唔覺有邊套特別紅
Netflix係人氣流量密碼
偶然發現的一天都2019
有個IZ*ONE第6名喺度
你算公道

不過啲溫屎堅持佢地唔會笑人 只有人地笑佢地
Fx 出完正規4就解散
諗起最尾首主打only you
suzy 一個人唱曬咁濟
金宇珍?
一個人唱曬
分佈都好誇張
對於明明有實力三個伴舞
點會唔嬲嬲豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞