[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
你問下已故嘅甜組長
好女人兼ACE丁輝人 10月12號Cb
First take 準備
幾好
冇話唔畀你哋拎hot 100打飛機 但拎到#1就覺得自己全世界最紅就有啲over囉

喺美國開過演唱會嘅韓國soloist有幾多個 你想攞suga嚟同邊個比較? 同taylor swift justin bieber嗰啲比又未夠班 咪返去同自己人比嚟自high
但講韓國內嘅演唱會 我哋國民處女iu bb幾年前就已經賣多過你哋suga oppa啦

乜嘢hobipalooza笑死人咩
嗰105k係成日嘅票房 同一日一齊headline嘅仲有Green day同另外幾個artist 你唔係真係以為個個入去都淨係為咗睇你個hobi oppa呀嘛
而且一個係第一次開solo 其他artist成日都喺美國巡演 新鮮感根本毫無可比性

NME啲rating大部分都高㗎啦 你睇最新嗰啲review 10個有9個都四星或以上
一陣畀少一粒星畀你哋oppa 班amy就上嗮綱喺twitter開片 所以真係咪撚搞
隔離啊key都係四星 連nshitty都同你v oppa jimin oppa同rating

你哋bts oppa 2022實體concert賣座只係245k 嗰啲所謂weverse係只要join咗weverse就可以免費睇live replay
隔離bp係跑咗美國好幾個州同歐洲7個國家先出現咁多tour dates 齋計美國總數兩團都係200k
2023年bp齋跑stadium都做到防彈個數 所以查實兩者知名度不相伯仲
成日喺度攞7個show同26個show嚟比較 攞嚟撚下blinds就得啫 唔好連自己都呃埋先得㗎

攞專輯銷量比就更加毫無意義 男團不嬲都高銷量過女團 連17都做到4m sales
blinds係蠢啲
俾啲amy攞啲假數據撚幾下就以為自己已經輸咗
不過啲blinds都成日造啲假數據揾once開片
amy係咁
明明個point係講緊邊啲歌紅啲 佢哋會反駁邊啲歌好聽啲
我都覺得係
攻我陰道
你仲衰過貼柔B
好掛住個泰妹
走咗真係可惜
台上台下勁唔同
2022 年全世界好多地方都封緊
Las Vegas 係未開售已售罄,一票難求
唔洗陰公到好似某團咁開show 前要喺門口派飛都未坐滿
想比嘅咁你咪好好生存留返條命睇吓2025 年防彈合體點囉
不過到時你肯定雙重標準話2025 年點同2023 年比
Kep1er l CONCEPT PHOTO

Tropical Light

Kep1er The 5th Mini Album
<Magic Hour>

Title 💖𝙶𝚊𝚕𝚒𝚕𝚎𝚘🔭

2023.09.25 MON 6PM (KST)

一個爐圍得夠大已經大過其他幾個爐加埋嘅總和
防彈對上一隻碟係2020年,世界都翻咗幾翻
V solo 賣到二百萬隻入埋銷量榜歷史top10 都叫唔掂
Army 就係有實際行動真金白銀課金以示支持
唔係網上打咀炮得個講字
即係依家仲有樣嘢叫「人紅、銷量滿堂紅但唔叫成功」
真係每日都學到新嘢
咁講又講我哋只係拎銷量拎國際好成績嚟J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞