[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
JYP家族飯會起25妹cb果日出動
覺得 twice 都開始dup dup 地 ,玩得唔耐 ,
佢地要團體先得,一個人就唔得
早過baby monster年頭講到年尾都未出
唔可以放過件黑氣石
aespa 에스파 'Spicy (Nitepunk Remix)' MV Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=1L-KWYte1YQ
等全首先
你哋成日都咁搞笑 得唔得㗎
Rocky Style
Challenge 師金請夏
走緊吓坡㗎啦
得娜璉同志效可以出嚟做
3個日本妹喺日本misamo出歌有得做
其他唔夠料
娜璉同志效solo 可以捱幾耐?
泰妍有冇10年?
估唔到連秀英都可以咁唱得跳得
唔係琴日先出左新歌?
等睇25女
《ITZY留真·Lia "JYP的人品分數不太好" 》

ITZY留真和LIA吐露了JYP練習生時期的有人品評價分數

節目里金民秀說:"聽說JYP練習生們都要接受人品教育。"

對此,留真和Lia表示"沒錯,是真的","每兩周接受一次教育,練習生期間所有課程都有扣分制度":"歌曲分數、舞蹈分數、人品分數這些都要計較。"

留真被問到"大概是幾分"時,回答說"不算很出色。排名一直都是中游。因為我是會表達自己意見的人,所以人品分數並不算高。"

Lia說:"我一直認為'這個月可能會被炒魷魚'。因為扣分很多,所以才這麼想的。"

留真說:"我們在練習室吃東西的時候被扣了很多分。歌唱室禁止帶入食物",引得現場爆笑。

有人品分 林娜璉都出到道
我璉寶人美心善
《2023 AAA》目前公開的出演陣容,將於12月14日舉行!
MC:張元英、姜丹尼爾、成韓彬
歌手:NewJeansLE SSERAFIM、BOYNEXTDOOR、NMIXX、ZB1、Stray Kids、THE BOYZ、ITZY、權恩妃、&TEAM、金在中、DINDIN、李泳知、Dreamcatcher、KARD、Ash Island、姚琛、STAYCKep1er、TEMPEST、Lapillus
gigi成日偷食肉 唔知幾多分
黃鉉辰人品100分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞