[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
一人少句啦
其實blind係公海嘅勢力一向好弱
公道井句 Bp solo韓國音源屌打防彈solo
但防彈solo嘅spotify又屌打番bp
但熱度上感覺都係女團有優勢嘅
Solo Money On the ground flower
唔喺fans都會識 但防彈solo就得seven紅
上年出幾個solo都無個記得主打
Jhope嗰啲主打正喎
Jack in the box成隻碟同On the street都正
公道講句佢地rap果幾個既碟都正,唔喺fans都會識
反而solo淨係識bitch那能solo,flower知佢係夜場歌,Money 同On the ground聽都冇聽過
正同紅係兩回事…
公道井cheeky undercover hideaway都幾好聽
TXT, Anitta『Back for More』音源空降
Melon Top100:not in
Melon實時:not in
Genie:not in
Bugs:85
Melon首小時點贊:2,409

🎯對比『Do It Like That』音源空降
Melon Top100:not in
Melon實時:77
Genie:244
Bugs:not in
Melon首小時點贊:4,953
熱帖🔥BamBam:「住在隔壁的華莎,初次見面就救出了被困在陽台里的我。"
BamBam被困在自家陽台,通過給和華莎共同的伴舞打電話,找華莎幫忙把自己救了出來,BamBam說在那之後和華莎更疏遠了
https://youtu.be/EIEhravGPmM?si=jnef1S_UilrTlxdy
一人少句 聽好女孩唱歌啦
chungha唔cb真係冇人記得Kpop仲有ACE既人
班newjeans、dive仲爭同代ace
公道井金連欺霉到咁不如收皮算
真係弱智有樣睇
條撚樣果然係社會垃圾
請夏只係一個做好自己每場表演的好女孩
唔追逐呢啲野的
公道井wuli人間四月先係五代唯一門面ace
仲弱過你呢啲西八珍妮(씹즈니)
畀人話啲歌難聽嗰陣至少見到有會員帶住羅渽民丶鄭在玹 同金廷祐個名還拖
佢下半年做咗啲乜

只用iPhone基本鏡頭自拍的ITZY留真

真的很自然、很漂亮ㅠㅠ

(可點進原文看其他照片)

來源: theqoo https://theqoo.net/hot/2895962574

1. 留真真的是又帥又美...

2. 太漂亮了..

3. 如果能開通個人的IG帳號就好了

4. 換做是我,如果我有那樣的長相,我也會覺得開濾鏡很可惜

5. 用基本鏡頭就是這種程度了,本人該有多漂亮呢ㅠㅠ

6. 她的臉就已經自帶濾鏡了不是嗎

7. 趕快辦個人IG吧

8. 皮膚太犯規了ㅠㅠ 超美

9. 首先必須準備一張好看的臉

10. 短髮真的好漂亮,太瘋狂了

11. 超美,連自拍也拍得很好耶

12. 如果我有那張臉的話,我應該也不會開濾鏡..

13. 真的好帥啊..🥺

14. 好漂亮,也有韓韶禧的感覺

15. 基本鏡頭怎麼有辦法拍成這樣啊,真是的

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
你都係弱智啦,圖片搜尋都唔識用
只用iPhone基本鏡頭自拍的hot girl gigi
牙民同牙玹份人好公道
你自己呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞