[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
Anson Lo跳舞都勁過Jisoo
梗係Blackpink 紅啦
Lisa 紅到上Crazy Horse喎
由kpop舞跳到去脱衣舞佢應該係第一個
今日K-pop天后Lizard入境,比面佢一人少句
我淨係會比面hot girl gigi
係,搞手但求打個和
家燕媽媽版係 功襯
Flower好聽!
家燕媽媽版係 勁襯
YG娛樂表示:"正在討論與LISA的續約,相關傳聞尚未得到正式確認。" ​​ ​​​早上因lisa續約風波,#YG股價持續大跌#。
14日,外媒發佈了關於Lisa合同談判的報道,BLACKPINK成員目前與YG娛樂的合約已進入最後一年,有傳言稱,Lisa已經拒絕了YG的第一份合約,最近又拒絕了第二份合約,該合同的規模據傳價值500億韓元(約合3770萬美元)。
Nancy
你色完李瑞石咗?
Lisa 值得更多,收皮喇YG
你咪撚講咁多廢話轉移視線啦 事實咪就係BTS 7個show屌打咗BP 26個show 你中間嗰啲廢話講嚟托柒咩?仲有美國真係差唔多等於全世界 作為全球最大音樂市場 美國成績梗係最重要 如果唔係點解啲人話要闖美呀?你問吓多啲人識Michael Jackson Taylor Swift 定多啲人識the Beatles Adele 唔睇美國睇咩啊 泰國菲律賓印尼咩?東南亞女團收皮啦屌你老母 仲有billboard hot 100唔重要?你問吓你主子想唔想攞hot 100傻鳩柒頭?淨係打歌節目輸俾BTS都已經黑口黑面 Billboard global 200 Global excl. U.S.都係輸 專輯又輸 乜春都輸 aespa都上過聯合國演講?咁會唔會勁到可以見美國總統拜登?仲最佳組合 夏日最差表演就有你份
https://youtu.be/nqRZVvTE35E?si=LfytOREEF7-zwHvQ
送多條片俾大家觀看 拒絕弱智blind洗腦
宝宝返咗嚟又唔上水
眼瞓大波妹兼職反埋hybe
佢唔提真係唔記得段encore
佢篤尿好
麼麼茶#404088咪佢
賓賓黎講佢真係最成功

愚台二刀流除左痴波台同扮癲狗重識乜,咁都有得神化
點解個個淨係講Lisa 想問其餘三個有冇續
張配圖係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞