[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
不停接job 唔得閒傾住
其實用香港視角黎睇,應該係覺得bp紅過bts

試下問下自己啲fd幾下幾個問題去感受下:
1. 知唔知bp有幾多個人,每個成員叫咩名?
2. 知唔知bts有幾多個人,每個成員叫咩名?
3. 知唔知bp solo有啲咩歌
4. 知唔知bts solo有啲咩歌

數7個人肯定難過數4個人好多
而bp solo啲曲風偏洗腦,好多人識solo, flower, lalisa
最近連家燕媽媽都玩埋一份,接觸年齢層面更廣泛

而韓國本地/外國我唔知喇
兩隊都收皮啦,香港係Mirror同Collar既天下
20個人我都叫得出個名,果d Lizard Jhorse完全唔入流
你鍾意Jeremy米米嗎?
你好似開屏求偶咁,成日追住我黎回覆有咩居心?
我係一名戰地記者。
Taylor睇到O晒嘴。
我哋系BEST KPOP
S CLASS BIGGEST賓周
贏晒。
嚇親,張teaser提早halloween?
唔知係咪因為尸兄
一見到Stray Kids就好似見到Mirror
驗眼啦
根據MIRROR的YouTube頻道上載的《MIRROR 100問》,成員普遍都高於港男平均身高的174.83cm!當中最高的是邱士縉(Stanley)身高達183cm,其次是李駿傑(Jeremy)有182cm、排第3則是陳卓賢(Ian)有181cm。第4位是姜濤、呂爵安(Edan)及江𤒹生(Anson Kong)同樣是177cm。然後盧瀚霆(Anson Lo)和柳應廷(Jer)同樣是176cm,楊樂文(Lokman)則有175cm。而王智德(Alton)及陳瑞輝(Frankie)分別174cm及171cm。邱傲然(Tiger)則於節目中只透露自己身高是169cm,屬MIRROR成員中最矮小的一員。
Straykids有咁高?
e-kids會考成績3人加埋不多於5分
straykids身高8人除開不高於172
都高過香港啲毒撚
167 169果兩件咪香港毒撚身高
增高咪得
屋企有錢有咩女屌唔到
版權費都夠養老
而家唔撈都有家底
身高不是為屌女
咁系為乜鳩
為考警察牙?

俾面gigi一人少句啦
揾幾多錢屌幾多女都好
每晚上左床,夜闌人靜果陣一諗起自己連米八都冇
都會即刻起番身匿入廁所,開大個花灑先敢喊
利申 stray kids話我知
自己提身高先又唔比人提,重拎我班迷孩同香港毒撚比
甘米七都冇嗰班會點..
I know that feel bra...
你吔屎牙!!!!
問完韓知城同彰彬再答你
米再傷害中国人民感情。
講真,我真係唔知香港邊個紅啲 但我知道全球範圍BTS無論係巡演成績 獎項 專輯銷量都全方位屌打傻閪bp 仲要係俾人倍殺個仲屌打 獎項102打515 如果唔係因為要服兵役 今年bp班垃圾都唔會偷到bts啲獎 出道咁多年韓國MMA Mama大獎一個都攞唔到 billboard hot 100第一又冇 Grammy提名又冇 AMA Billboard music awards 都係0 居然夠膽死話係佢哋paved the way 真係人唔笑狗都吠 我都仲未計一個俾人叫國寶級組合 去聯合國演說 有成員喺世界盃表演 另一個就去夜總會表現 咁都可以攞嚟比較 你都係返去佢哋個狗竇圍爐算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞