[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
趕走朗仲未夠 死坦狗
佢個套理念教細會就得 去到獌咁多球星實遲早實有人帶頭搞尻佢
做咩一訓醒個風向變咗屌施華
大家偏向火腿打翼定打攻中?
too long
火狗只能共富貴不能共患難
上少啲車區 花更多時間陪屋企人 做下運動更加好啊
同埋最重要係搵個心理學家睇下 希望火撚早日擺脫心理疾病
其實個陣嘅問題都唔喺捷或者三中堅度而係enzo個位,季前又唔見人話攻唔到,以前又唔見有人話捷攻唔到
睇吓右路係兔哥喺邊線丁力插half space幾正常,季前有nkk啲波幾爽,中大一場半都入到球,傷埋中大就咁推咗enzo上去但同打緊6號位一樣咁食球權又長企禁區頂,少咗個人插入去做拉扯捷點樣走位對面都有人空咗可以埋去包夾,右路出波又少咗個人捕尾柱
懶感性打千字文

躝啦on9
挽留了
咁幾時到你躝返去猁區啊 老鼠
Boniface
幾期待佢今季德甲爆發
又係黑人大嚿佬 好啱車仔
好明顯佢M 底

講到明 “去到後期生活壓力大,上嚟車區根本就係搵交嗌發洩”

車仔個陣容唔踢4後會唔會太晒料呀 買左成堆中前場
黑人打乜撚野龍門丫
咪屈杜蛇好尊重女性 唔係conquer
人都走左
算啦……

其實我覺得佢會用另一個分身繼續同大家傾波
所以上連登,勿認真
有一堆人真係有mental illness, 咩都嘈一餐駁一餐
你係佢嘅新ac ?
Goodbye and thank you 火
放下啦🧘🏻‍♂️🧘🏻‍♂️🧘🏻‍♂️

以前都熱衷喺度嘈交,因為呢啲真係有個別幾個傻閪真係只係求其講啲自己聽啲濕鳩網台或者喺其他啲狗屎垃圾台聽同睇返嚟嘅term出嚟,唔理咩話題,然後當自己係嗰個領域嘅大師喺度9up。

但有排我失戀,走去loop咗十幾次黃子華咁多年嘅棟篤笑,當中聽到有段嘅,應該係《拾下拾下》,黃子華講到:「一個人唔係鬼上身係唔會講得出自己都唔明嘅嘢」。呢刻我醒悟咗,即係咁,既然嗰啲傻閪都係鬼上身,咁同一班鬼上身嘅人嘈根本冇意思,因為任你點指正,佢哋都係會繼續鬼上身唸口簧,最後就一定會變到有意義嘅嘈交。

所以,大家放下啦,原諒嗰班成世人都俾鬼上咗身嘅人啦🧘🏻‍♂️🧘🏻‍♂️🧘🏻‍♂️
過咗第4周, 車依然係第2版.....表現我覺得係好過上年, 但係應該要有分既比賽都拎唔到分
望一望上面已經被人慢慢拋開
岩岩呢一張最大問題有幾個球員唔知自己踢緊乜同應該企咩位置, 下半場出5件翼位球員唔知做緊乜....可以講冇組織冇串聯
唯一希望下星期國際賽教練團隊會好好返去諗清楚應該點排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞