[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
明明kepa上年打得咁好
大把reddit盲反都話一定要first priority 換龍先
手短狗遲早出事
隊波stat嘅講龍數據最好但成班英人又去J其他龍話要第一個換佢
其實杜要多謝托
唔洗一齊沉淪
保得住個名
而家喺拜就嚟保唔住
希望佢地好似3集教父結尾班人咁俾人殺
成日話買人頂佢個位喎
其實以enzo世界盃表現可能有
但計埋嚟車嗰半季就變咗冇
都幾慘
超咗齡
但enzo繼續踢賓菲加我覺得隨時入到金球獎提名
上季已經放哂風搵人頂佢同Mendy
佢冇得唔走
佢唔走日日見山狗接到屎咁自己都要打後備仲慘
唔計friendly只計cup同league
拜記最近10場贏8輸2
都唔算差啦
如果車贏8輸2你哋已經劏雞還神歌頌肥普
話咩說服kepa in the project 就真係多餘,因為佢真係唔係in呀嘛
可以屌托個project on99,但講到kepa俾人針對趕走咁就over咗,佐高簡etc一堆咪又係咁清走

我覺得純粹係車放走一個唔想要嘅人,而Kepa又唔想留,無咩好屌你要屌山狗廢另一件事
我想有個智商正常既老闆多d
而家車狗咁既架構,哥狗黎教都變傻閪
琴日已經講過成件事係唔合理 仲係覺得我9up
咩沙列巴 Dias勁過silva呢d言論真係收皮啦
現實係數據完勝
老鼠嚟?唔好應啦
其實唯一挑剔既地方
就係kepa 仲有車仔約係身都講d咁既野姐
咁講野一定爭唔落
Todd 係我心中仲係一個賤種
美羊係冗員收咁大份糧開心到震啦
仲點會亂講嘢
Kepa係打得好哋哋成半季都話要清佢
邊有得比
Días 同Saliba 真係勁過Silva

有咩問題
That’s my point
Enzo 我講得出,係依家英超中場僅次Rodri KDB,世界級中既世界級

但點講得出依家Silva 好過Saliba , Días 呀?

盲撐有個譜啦
又有新分身?
佛地魔咩有幾多個分靈體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞