[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你買wahi 嗰啲我估差唔多
想要東尼老師
因為肥普信波查
最好禁轉會一年青訓風暴2.0
睇黎都要睇返幾年西波啦
9年都可以勉強叫幾年既
其實由avb開始話要重建 重建極都未有一段長時間係穩定
尼高拉斯稱得上 十分之高超
唔穩定用錢即食贏下盃贏下冠都好丫
而家其實用咁多錢即食嘅得enzo
話仲要等幾年買大細
其實外人睇係好戇尻
只係車迷不願面對
熱身賽明明佢最廢
you back home yet?
車廢佢勁 車勁佢廢
新2安
其實全世界都知on9 睇成績都知啦
仲點會不願面對
佢地一路當玩fm,但唔明砌一隊有爭冠能力、心理強大既強隊係點玩,兩季兩次大換血十億仲係西咸森林都輸、開約過長、請director教練準則似中下游/yes man、收購唔以主力當打球員為主、過度年青球員揸旗,淨係識鳩up 要贏盃贏英超,贏唔到就not our day、process is procress、be patient
(259) #869 that why i dont back
我唔覺依樣可以拎黎講笑 唔關屈撚新手事
托哥要玩project 其實車迷都係焗撐
玩project一定係睇長線
做幾年中遊都應該係球會可接受範圍
不過球迷同球員點睇就唔知了

始終年年雞胸又踢唔到歐洲賽
同之前係好大落差
建議Todd哥重睇money ball
當年畢彼德都有買個老野,做球隊大哥
軌有老野
英超最老添
撐todd蛇
花子好球
因為玩fm唔洗理咁多球員心理同經驗
依家個個開長約,杯又捧唔到,前6都冇望
過幾年啲幻幻蟹撚堆就收皮
我就覺得最大問題係出波, 左右兩邊都係
比較起其他隊伍, 人地左右兩邊出波, 係好清楚自己當時企最前既進攻球員大約走到去咩位置, 出地波, 中腰波定高波都夾好晒
軌既出波成日睇到嘔血既係, 一係直頭太大力過晒落點, 一係出地波但冇人接應, 永遠夾唔好
已經冇要求踢翼班友要過一兩個人再出, 只要求去到接近底線有位就踢出去一個比較理想既落點~ 但都做唔到
Todd gor Todd gor Todd gor need for a goal
睇車一身爽快全然綻放完場後枯燥
玩project 好似白禮頓咁蔗渣價錢燒鵝味道就話姐 依家極高價買左好多垃圾返黎 長遠都唔覺得有咩成績
呢個先係問題
貴買點解唔買即食
幼幼都當打頂級球員價, 唔通todd覺得mm 可以賣2億, NJ 可以賣1億?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞