[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
曼車呢d優良波

終於收到官網訂果件泰銀
但加子淨係中第一同第三
9估啫
官網買竟然無印歪
簽都簽個勁d啦 反正都洗大錢
肥普之後會將佢變成萬金油
仲有冇人迷雞巴條25狗
笑死公海係到講 叫雞係有違道德倫理
但係咩論點都講唔出
舊式思想覺得好多野都唔道德
不過本身有女去叫雞話佢有違倫理又唔可以話錯晒
當年敵基呀含皇狗含到出哂面,最尾咪又係留番喺獌狗,仲要留到接近退役
佢主要講叫雞咋嘛 瞞住條女叫就冇咩討論空間啦
啱啱醒翻起 細個成日上一個叫
車路士球迷會討論區
開頭個介面簡潔 好似高登咁
後尾轉咗做uwants個種interface就冇再上

而家個forum係咪冇咗
好懷念
好想轉會鏝城,個個禮拜唔使再受苦又年年有大杯捧
貴啲咪onana
又唔諗吓上至球會下至球迷點對短手狗
佢想走追撚含都明白,仲要佢係西班牙人,要佢嘅又係蝗
鏝太勁早就成為左大家長同鍠一樣係人都會睇
呢個真
大家主場都係藍衫
不用分那麼細
睇鏝當睇緊車 爽呀
佢咁大個人都要學下點講野
仲係車仔球員又唔係永久轉會去皇
佢係咪唔知皇只係當佢condom下季仲要返黎
到25圖出黎佢就可以幫手暖凳
佢係車仔拎咁高人工仲要佢係唔值呢個價
比返小小基本尊重車仔都要掛
由唔肯被換到而家為人處事都冇咩進步過
Chelsea project is not the right one
嘩嘩嘩 獌聯球員真係好多都係暴力狂嚟
以為老翻啲字先會皺,點知正都係咁
“In the last three seasons, with Chelsea, we had faced Madrid and always when we arrived I turned left, to the visiting locker room. But I always wanted to turn right, to the home locker room. I had played there with the national team, but doing it with Madrid in the new Bernabéu was a pleasure.”

“The stadium is spectacular, the atmosphere is tremendous and I have already been able to experience the first comeback. The game got complicated for us. Getafe is a team that defends very well,” he added on the comeback win against Getafe.

同25圖有咩分別
係咪mini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞