[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
世三回家末
蜜月期比哂pre season
得3個都叫帶住
你睇吓鏝班中後場平均幾多歲
蝗中場都唔會擺3個20歲出嚟
換血一次過成隊換咩領隊教都死
隊波可以玩到鏝咁穩定先講啦 人地套form run得咁順先可以比你咁玩,你睇下阿d人幾多歲,真係得派對一個係老d
而家隊波差個經驗人士以老帶新
佐仔本身應該要留啦
講起嚟,宜家FB車區最多嗲嗰幾條柒碌當初都有份慶祝佐走
人地奧x加特同飯都25歲
邊同我地Lavia 19,安,卡同火腿都21
仲未計佢地飯踢咗英超幾年證明咗自己,佢地後備仲有佐依啲有經驗老將。
我地條中場線期望邊個帶住
安可能係最好嗰個,但佢十二碼炒咗下半場已經腳震震
依啲咪年紀同經驗問題
你契爺Todd狗仲係度喎
躝啦撚樣
親老豆與契老豆
買now 真係比錢買難受
利申:用緊臺仔台
火撚屌
冇計
美國佬死都要清舊人
佐 Kepa Vocal少少可以帶動下士氣嘅人都走哂
Sliva份人內斂啲又言語不通
飯我認同你既,屌你奥迪黎個陣係20歲,打起個季係21歲,你覺得佢好有經驗?宜家個問題係卡唔fit姐,我完全睇唔到enzo 卡有乜問題喎薯 silva 丁力,25 38 28lead隊波真係唔夠?如果話留佐 高你都可以話佢多傷根本無得成日打到正選/佐跌watt,出得一陣不如賣,針無兩頭利,宜家enzo算係取代到佐個位,已經算係咁
我唯一覺得on9係整走Kepa
唔係睇埋F1真係唔想俾錢now賺
請埋班仆街講波佬
永遠走左既人係最美好
明明問題係前場唔識入波
佐高都冇入球能力
佐咪又係不停橫傳後傳
而家係差個係final third 有入球能力既人
所以想睇丁 nj 火腿
成堆都幾正
嗰陣佢21歲未打起都有其他有經驗嘅好似xhaka ,party帶住啦
睇哂所有頂級球隊,有邊隊全幼幼會踢得好,不如你舉啲例子出嚟
走咗嘅唔一定最好
但轉會策略只買25歲以下一定on9
賣咗 佐同高冇問題,死都只入幼幼唔肯入有經驗嘅咪奶嘢
肥普都講過要有經驗嘅中場
到頭嚟得lavia 同火腿 仲要未證明過自己
祖奧菲歷斯週薪僅7000歐
https://lih.kg/3489740

去車路士就天價
去巴菜就義工
車路士真係低賤,火囝又中,玩留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞