[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Levi Colwill: [Pochettino's] such a good manager and he will push me, he won’t let me have any off-days, that’s what I need. If someone lets me go to sleep, I might just have a good day or a bad day. I need someone there to give me that kick up bum and say ‘keep going’. That’s what he does.”

唔過黎香港開工?
其實Kepa 都唔係咩好人

當年比人踢爆態度大牌,自己想練乜就練乜

聯賽杯單野唔使講

去到林伯時代5大聯賽最低撲救率,新世代黃大仙

林伯擺到明唔用佢,佢都賴死唔走

好聽叫fight for place , 但明眼人都知佢為左份糧

其實到今時今日我都覺得佢無料到

可能睇慣左Cech Courtois Prime Mendy

Kepa 同佢地差兩班都唔只

唔係好J 得落手
火腿暫時睇落算好deal
希望到250 夾到
睇今集咒回 車狗好似宿灘 吹到勁大
最後都係摩daddy快d救我
下年可能又要入貨
好似qatar 阿聯酋咁
正係字咪算囉
加埋logo 好柒
包埋女子
如果我遲出世廿年,可能有得踢車路士
比人咁趕走仲想人有幾忠心
仲要比隻落地慢到pk ge弱智山狗喎
你踢到英乙?
佢本身都想去皇啦
趕走係佢自己唔想走格硬要佢躝
betting firm得嘅之前俾咗stake啦
仲要最後一年可以用betting
i felt that the chelsea project was not the right one
我16歲talent
佢唔係幻幻咪唔啱佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞