[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
一定要清啦
呢件死廢老同借走左個位自信滿滿垃圾龍搞到我地入唔到波上季四十球都無
如果唔係一定破左鏝城金身
入返件美斯打廢老黎個波肯定上得快過鏝
要人打中間可能火腿適合D
就算買幼幼,呢班級數都高過我地
Goodbye 火仔
有齊enzo白卡仲係到賴乜鳩姐
踢得差就踢得差架啦
2億都唔係即食呀?
老個陣又賴老 後生又賴後生
點解唔接受個戰術出錯

根本成隊陣容我地係好完整
要搵原因不如賴返啲backroom
屌你真係呢,Nkk9月尾已經過左體測,11月尾係法國隊比隊友踢到收皮,咁你覺得11月尾前係咪傷追人啊?仲講麥迪臣,你check下邊個多傷d先啦
直頭八門金鎖陣嚟
Ian係中場分波出5隻翼
踢聯賽中下遊都要老野帶住先識踢波
不如話個教練廢仲直接啦

後面有cwa又話廢老阻住傳波
點解咁多理由 就硬係唔信換嚟換去都係廢既教練
英文講波佬成日deadair 好似睇現場咁
真 你賴肥普戰術失當/人腳唔齊唔夾都好d
你宜家走黎話人腳唔夠經驗,咁當時傳防中 中場中既時候有邊個比你揀先倒番轉中中堅有個silva夠曬經驗又話可能要棄佢想點撚樣姐
唔肯買maddison依啲平價當打真係走火入魔
人哋買隻澳龍都靚過我哋
撩牙要玩後生真係換隻kobel番黎好過,山齊士廢到嘔
鬼佬車迷係咪邊個踢得好就反邊個,走左Kepa就到施華講企位欄截仲係世界級,係高空波差D,仲要成場最有威脅射門都係施華射,咁都要反

高波差條撚咩
澳龍
過左第二季仲要拎返佐高嚟講
高自己想走 佐依家都係後備
依家換左世界盃金童 唔滿意
個陣左j右j白卡度
依家柒2場又叫春

睇波邊有一帆風順架
油王入主到依家20年都唔係年年贏
以前未有金鏝我哋都係要同阿獌爭一日長短
出到r聯強強對碰都係underdog
次次車狗贏都係熱血代表作

依家英超大把有錢球隊
中下游都會用數據針對
你無光頭佬依啲追求完美既都唔會穩贏
不如接受唔到就睇拜超好過

邊個唔想贏波 星期六輸俾森林都俾fd笑啦
都要接受現實先得架 亂咁搵野賴咪同啲芝娃娃一樣on9
火撚屌祝生活愉快
疤宜家就係玩呢套食正呢班想追撚含嘅人
咪就係 你話後生中場打唔到 利個中場麥 jones ryan 當你買埋caicedo,平均年齡幾多先?人地米拿 邊爐 隊長走曬,咪又係要咁打,點解話打唔到先?enzo係人地大隊搶之前我地買到,白卡日j夜j比你搶埋,車區接近全部認可又爆post,宜家你話佢兩個唔夠料?咪撚玩啦,咁後防夠要經驗啦,咁你做乜要留Colwill姐,賣撚左佢囉輸波認廢咪算,吹番轉頭話兩隻南美中場要人lead要識踢係咪on9嫁
我睇其他新聞話cut一半人工
$7,000 假得濟
點解一激動就變千字文
下體唔使出
對唔住
想買落場版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞