[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真係要佢地死全家
捧左車廿幾年 心入面當佢係我一個好朋友
呢班撚樣以家同殺左我朋友冇分別
一年前既今日,托狗對我地既制裁正式開始

車狗debuff
自從盧狗黎咗之後 車狗無好事發生。
多謝托哥
簽白禮頓個11號啦 100m轟落去
呢句野牽強左少少
拎左隊史第一個世冠盃。

Boehly企中間另外兩個係邊個?
想賣=唔尊重係咩邏輯
又唔係放佢落u21跟操
熱身賽係威係勢,以為換咗肥普教有啲料
點知去到英超又打回原型
https://www.instagram.com/p/Cw241rLojQ0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

買左成隊u21
但一個入選最佳年青球員嘅都無
你搵佢最差個年拎講有咩意思
事實係佢喺文迪手上搶番嗰正選位以嚟都打得幾好
佢又唔係盧狗咁有offer都唔走
要怪只怪高層亂開人工
冇理由怪人唔願意減人工

其實車己經係即食球隊
正常操作唔使使十億買人就算跌到好似fsg咁度縮都唔會踢到咁
傻鳩美國狗唔理解足球又要我行我素極速搞爛隊波
依班撚樣收咗英足總錢
Hidden agenda 係收車狗皮
簽一堆廢人8年約
之後幾年轉會又一堆賣唔出又無價值既人
盧狗肯減,kepa 唔肯減

佢肯減去左拉素啦
算係幾恥辱
又邊到睇返黎嘅fake news
死盧狗有沙地唔去開頭淨係追國米依啲窮撚含
本身盧狗去沙地賣到錢搞到又係loan慢慢等佢run完份約車又冇錢落袋
盧狗肯減有撚柒閪用?佢收幾多關我撚事?
嗰啲球會窮到得dry loan搵車笨
踢得半季就玩野夾鳩其他球會搵車笨肯減人工又點?
對車財政有咩幫助?
佢一蚊人工踢定300k我唔介意
我淨係會理車收番幾多錢
佢就算唔出糧但逼到車本身有幾十m收番變冇佢都係死賤畜
錯重點
盧狗就算唔出糧但逼車dryloan佢去意甲
而refuse 令車可以即時賣番幾十m回血嘅offer佢都係死賤狗
踢半年就逼車dryloan run down條約搞到車total loss
拎盧狗嚟反kepa真係痴撚線
我地托哥scout世一 金童獎班人識春咩
唔係話想賣=唔尊重
早兩季Mandy場場派膠踢到屎咁都唔出佢
上季打起又成班英國車狗話佢手短輸遠射要換龍
夏天日日都話想買onana maignan踢佢落後備
點樣說服佢in the project
咁即係撚蛇同球迷唔尊重佢,唔係球會啦
邊到有唔尊重佢
球會有冇當佢狗咁撚
球迷有唔同意見好正常
有人撐有人屌
唔代表佢係車仔球員可以咁樣講野
koulibaly 同美羊雖然係車不似預期
但都好專業唔會亂講野搞事
所以都好尊重佢地
特別koulibaly 講野好得體
kepa 借去皇就係到奶皇數車而家對佢好反感
同黑盧個陣奶國米有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞