[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
一早放哂風要賣佢啦
上面Koubabily Auba Ziyech 好例子

擺明過得唔開心,球會想賣佢

球迷屌爆佢(一面倒屌)

但走左一樣無講半句壞話

你仲有約在身,仲做多口狗,我作為球迷屌佢好合理姐?

你地又要拉到球會唔尊重佢
Kepa 上季數據靚都無用,過唔到我eye test

對曼城地面傳中佢縮手已經判左死罪

唔夠class 係事實,買人頂佢係必然

絕對支持球會決定
你攞d數據黎睇下先啦
我盲撐就撐埋Colwill個d啦,你都on撚9既
中堅點會睇數據架

你搵愛華頓Micheal Keane 比人撳屌,防守數據直頭靚到爆添

我盲撐乜撚野?三個都係打中中堅,完全可以直接比較
你仲意咪睇埋杜2杜1囉咪又輸比silva

FYI , Maguire > Saliba
你攞麥比,麥今季同上季出左幾多場?
我用番silva同Dias比,杜2都係好過Dias
你唔信數據信你個d個人感覺,咁我話你老母最勁都得啦
皇馬買斷佢啦

Micheal Keane >>> Dias?
你都幾好笑唔洗睇埋passing?
你連點比較都未清楚喎
Dias同silva兩個都係打中中堅,都係用到波既中堅,我先會攞黎比,因為咁樣先分到高低,淨係識head波豪門洗閪買你啊?你話速度慢,但silva對抗數據都唔輸dias,passing又唔輸,咁點好過silva先?你呢幅圖Michael Keane已經收得皮啦,你以為我齋睇防守數據咩,我講緊係dias六角形全部輸啊
silva全盛時間都有可能top 3 既
依家老佐無曬速度轉身點top 3呀
係唔駛叫佢打高位防守遮住缺點姐
麥龜用佢依家係車仔打法都會踢好佐
想要Michael Keane了
夠錢退休啦
準備回歸了
波特蛇法甲再起風雲
用sofascores個6個形黎做比較
Potter蛇回家吧
等緊史特拉斯堡offer
下個Po頭pin返老鼠新id 啦
里昂呢啲幾啱佢玩啦 都唔去? 返英超中遊咪仲大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞