[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
獌狗真係易呃
係咁搵代罪羔羊轉移視線就Hail Ten Hag
輸波一定搵野賴
今場都賴到黑哨嘅領隊我諗得佢做到
不過都要有獌咁濕鳩嘅球迷完全唔覺得肉酸
覺得自己真係俾人黑咗
簡單啲講坦狗真係同獌天造地設
唔怪得佢帶過嚟啲舊部都咁有魔性
mudryk madueke
高層落錯注,睇下點收科
今日第一日返學識唔到新朋友
左閘係Colwill
諗諗下人地降班即戰力馬達都係40m
即插即用

Lavia 降班潛力幻 都唔知幾時先用得 60m
食屎啦Paul狗
💰根據《COPE 》、Gerard Romero和Fabrizio Romano等消息透露,祖奧菲歷斯在巴塞整個賽季的薪金只是€40萬歐元!這就是巴塞在其加盟聲明中提到的球員所做的巨大努力。

為加盟兒時夢想球隊,於是在租借來投前和馬體會減薪續約,再自願大幅減薪加盟,週薪只是€7000歐元!加上免租借費用,一季用區區€40萬歐元就有國腳級球員加盟,姑勿論之後表現如何,呢個心態同誠意已經非常值得令人稱讚同尊重。

#巴塞 #巴塞隆拿 #巴塞隆納 #barcelona #fcbarcelonafans #fcbarcelona #hkforcabarca
=============================
為免錯過任何巴塞資訊,請各位在專頁頂的設定按 "追蹤中" -> "搶先看" 以便最快緊貼本專頁所有資訊🔴🔵⚽️
►X(Twitter):https://twitter.com/hkforcabarca

堅定流

減97%人工都肯去

屌你老母真係狗黎
啲教練都話梅自信心好受影響,本來應該要外借一季比佢大發異彩,呢到踢後備只會變庸才
我淨係想肥普將d人擺返啱位踢一場
Colwill左閘 enzo攻中 加狗防中 呢d足球塔利班
但係果晚個講波佬不停講enzo應該企返後少少, 抽多d空位出黎再分兩邊波做派牌
呢幾年賺夠 依家但求快樂足球
不能同意更多 咪撚再扮戰術大師
肥普躝啦屌佢老母
其實上個summer window d人都蟹晒
chilwell踼左翼真係頂唔順
而家都係簡簡單單用返傳統戰術好啲
啲人擺返啱位輸比森林都冇咁頹
仲要比幾耐時間肥普狗
+9+賣左佢啦
大細火
細火應該未蟹
黑broja
細火都算蟹貨
仲有casadei santos頂住
佢係叫雲柱大哥唔好加操練射門
黑盧唯一可取就係射波
而家即係一無所是
踢得咁好點賣啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞