[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
記得係話中堅用波好可以2個左腳/右腳都冇問題
唔一定要順腳
Colwil 續約個陣講話可以同badshit共存
badshit係夾開diaster係摩納哥個陣 不過你敢唔敢宜家出佢兩個
Disasi 唔知佢係唔適應英超定廢
所以當佢係raw先
但之前有人話佢似maguire 真係冇講錯
大舊但跑得慢轉身慢
佢1對1防守仲差過maguire
應該會好似獌狗依家Evans+Maguire咁
廢啦
兩隻右腳仔可以一齊出但兩隻左腳仔唔可以一齊出咩邏輯嚟
我覺得可以睇多陣
夠大份其實都係優點 仲要tune下
棄左施華先
施華真係70分鐘左右入黎踢下
比機會後生 我寧願重建輸撚到仆街等佢地自己執生 之後再執
都好過全隊因為cwa 改變唔到
不過占 大火 badshit 今季咁早出唔到 其實好大影響

同埋成日話乜嘢領袖 依家成班00後 冇人想聽爸爸咁既隊友講嘢 唔撚係office 依度 隊長比咗chilly 就做埋就知乜事 依個係普狗做得好 我係20歲球員我寧願跟個中生代big brother 你老得嚟又唔係巴哥撚狗啲球會legend 要淘汰啦
幾個CB練下點樣卡位
點樣打MMA 超技術拉跌人先
係英超太錫身 唔玩呢啲生存唔到
其實踢4後 點都要拉多隻防中補位 一日加拉加打咁後 都唔會踢得好
左腳仔都唔代右腳生銹架姐
搵個右腳熟練度高啲個個打右中堅咪得
夠大份但唔撞得呢
外強中乾
打MMA?你車狗學人打MMA?
唔洗半場紅你兩件啦
其實進攻form 出問題大好多
無攻中,左路全廢出事

Preseason

有Cuhk Nkunku 左右隨便放都無咩事

但一去到英超,因為傷曬,所以肥普基本上要重新調整

我覺得攻中位比大家想像中緊要得多
所以Palmer 好緊要,一定要打得好攻中位
Enzo測試過拉後少少係好過打攻中

Maduke 係有少少死症,因為只打死右路,但250就右路明顯好好多,MM就要多一段時間

車真係太多傷兵,跟住穩定既球員太少

呢個已經係車可以出到最好既陣
Palmer NJ Sterling
+9+/Lavia Enzo Caicedo
Chilwell Colwill Silva Gutso

其實車把握機會好少少,大家對車既睇法可能又會唔同啲
迪沙斯個身型不俗,對抗性強,但轉身同跑得慢喺英超係好難搞
想講最新一期法國國隊隊disasi都入選
應該係柔狗真人
感情豐富
zouma
普狗搞球隊文化同重建其實唔算差
但問題係在於普狗戰術真係屎
所以佢算係黎重建 要爭標一定要再請第二個教練先做到
今日獌冰人踢人頭嗰下車100%var straight red
40歲人啲mindset outdate 啦 講企高位high press 踢 colwill badshit 可能仲熟路過佢
話disasi對抗差都幾老屈下
無曬攻中就變左Enzo單核
吊波 直線 連接全部佢一個人做曬
但佢好明顯打後一格先最易發揮
所以要多個有創造力嘅攻中雙核真係重中之重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞