[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冇攻中咪唔好打咁多組織
比球權對家
mm +9+ 250前面搶
Enzo派牌放狗
領隊就係睇餸食飯架啦
隊波多跑狗有多跑狗既優勢
都好過而家捷打lw好似打少個咁 隱左形
响曼城打433時不嬲放佢最前
佢間中都有波入
國家隊打RM 或RW多
本身我都想要佢,但發現佢俾人告發嗰幾條罪就唔想要
打弱隊佢根本連爆既機會都冇
都有嘅爆落底但斬到唔知去左邊
睇佢教PSG就知佢唔係睇餸食飯嗰類型教練
所以佢都開哂口要啲experienced player
佢最大鑊係做唔到收放

不論係跑同斬波,屌佢下下一係0 一係100
因為對西咸任你攻 森林盧頓防線又散姐
真 而家對面射中就有
基本上唔洗預佢救到波
打弱隊可能對面得一兩次機會 但比佢地入到
然後縮後黎踢 就好難踢
以梅狗個歲數,其實佢太遲踢五大聯賽
更加唔駛講原來佢踢職業波嘅時數/場次係比同齡人少,唔怪得咁撚raw

有時候屌還屌
佢次次尾段十幾廿分鐘先出,對面禁區塞滿晒人
佢呢類咁食空位冇得俾佢爆,要靠個人能力做嘢就死得
樸哥上年又係數據足球 一模一樣
Decision making差就係咁
正路諗好點做先跑
佢就唔理咁多跑左先
好似啲狗鬆開左狗繩咁
今個暑假佢唔完全嗌買翼真係好嘢
人就好似好多,但係除咗250,冇一隻翼有即戰力
其實我覺得出三隻cb可以話係無奈中的選擇
你比cwa同disasi踢雙cb真係幾多球都唔夠輸
重點係唔好比捷仔踢lw 比返個lwb佢

其實正常前場既配置夠普蛇玩
講緊am有兩個 係傷曬
所以就要變通 玩下D無am既陣
呢個位可以屌下普蛇 咁都唔轉陣
或者唔比+9+踢am 微調下am既作用
因為可能+9+既skill set同普蛇陣am要做既野match唔到
數據係可以好誤導性
我既意思係colwil+cwa/disasi
托狗真係唔撚識搞足球
無攻中打唔到4231都可以學利狗433
好想睇一場加大哥冇車狗正選嘅英超
問題係咁撚raw得來要咁貴仲吹到未來金球
明明之前都無人識佢咁濟
叫搶佢返來個條友真係要切腹
佢最明顯嘅優勢係爆得+俾直線係有心思(勁過cutback傳中好多)

佢同頭巾呢啲都唔可以俾自由度佢哋發版,最好個教練好似sarri呢啲有哂系統講哂俾佢哋知要點點點做
一有自由度就亂嚟
班仆街搵肥普狗呢條柒頭皮嚟教就知佢地係唔識波
其實唔放手俾班後生踢
仲可以靠ccwa幾耐
話搶乜搶物嘥氣啦
呢個收購擺明係贖罪券、政治操作
(再睇佢上車之後一連串嘅洗底/慈善活動都知咩事)
淨係烏克蘭三隻字都要食佢成世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞