[大型足球實驗] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
傻閪肥普狗食屎
Fb有團購
今年psg算唔算得對中堅老過25
落場版官網有咩?
下場開始會贏波幫大家定定驚
本身J緊安歷基同拿高sir
最尾變左肥普呢隻吹水食屎狗真係吹脹
加拿斯:想爭冠藍軍要有能入20-25球的前鋒,不認為積臣可以

前車路士球員加拿斯接受ChelsTransfer的採訪時談到自己對藍軍的看法。

他説:“想贏得英超,車路士的前鋒需要攻入20-25球,我不認為積臣能做到,儘管我認為他是一名非常出色的年輕球員,你可以看到他的優點。”

“車路士需要一名前鋒,一個正統前鋒,也許還需要一名有經驗的中場球員,儘管積臣看起來非常出色,但他還年輕,需要學習,我不知道他是否能為車路士取得足夠的入球,幫助他們贏得英超。”

“僅靠沒有經驗的年輕球員是不可能贏得英超的,你需要綜合一下,只有4名球員擁有幫助贏得英超的經驗:泰亞高施華、史達寧、占士和捷韋爾,其餘的人都很年輕。”
踢一場傷一件
We are just waiting for a win, not a trophy.
How difficult is that??
How much longer do you need??
點解班講波佬冇恩能咁高質
轉聽英文都係間接出糧俾班陷家產
究竟邊個諗要買山狗打龍
救d 射到正又冇力嘅地波都好似甩甩地手咁
有角度嘅波9成都係慢兩秒先移動/落地
上一場仲要生波dum 撚咗落人地個背
我屌你老母
個班人似弱智
成日係到吹奏gusto,ian,+9+,chalobah,頭巾
係咁屌chilwell,silva,cucu,kepa
隻山狗睇落同獌狗隻娜娜差唔多 啲企位成日錯 撲波唔勁
專撐nigger 加青訓 軌極左份子
鬼佬普遍都弱智,無計
好彩cucu未借走
ian 1年約唔續唔走仲大叫做得好撐佢
Fake news plz
Legend!
人地預期撲球係尾5 我想知山狗排幾多
邊度有呢個數據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞