咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
因為已經係虎仔最風光嘅時刻
東堂呢個角式咁正居然係因為冇得再用術式冇得出場真係好可惜
我相信最強之戰之後會仲有佢嘅風光時間
而且佢個能力唔屈機
用來協戰效果又好睇
咁都要收佢皮
可以作佢有新術式既
你都幾癲
55555打宿攤完未 驚變到死神咁
依家都暗示緊虎術式可能關靈魂事
唔知會唔會鳩吹好似真人咁干涉埋靈魂
咁就醫得番brother

仲有佢食左九相圖,咁佢體內會唔會有埋其他兄弟靈魂,跟住可以用埋其他兄弟術式
55555好似暫時只有面對夏油先會有情緒波動嘅時候,今集同埋之後見到假油都係認真嘅激動。好似以前啲小咒靈同埋而家漫畫打宿儺佢都係享受戰爭居多雖然佢知道自己放咗5次無量空處俾惠惠食嗰下係驚訝咗,但都係冇因為咁就堅嬲
夏油先係真愛
屠村都係 好似趕收工咁
覺得最盡去到宿儺 VS 漏壺/魔虛羅
或者再少啲
巴打好執著東堂
但我覺得虎仔會有相圖術式應該係一定咁濟,除此之外我都相信佢會有宿儺嘅部分能力(因為宿儺手印其中一個解釋係雙子,而宿儺一開始就係虎仔樣,根本最有可能啦,不過都唔排除係生前宿儺嘅兄弟嘅

虎仔仲有一個身世好神秘,羅索之前係墮胎主義,但只有虎仔俾佢生出嚟,究竟目的係咩
邊有可能唔畫到去真人同虎仔打op2係第三季預告咩
中間位停好怪 要等一兩年 第3季先完到場大戰
而場大戰係故事時間係一日內
因為愛,虎仗老豆改變左佢,令佢想生虎仗出來,死滅開波時都特登去帶虎仗個FD出結界,多謝佢同虎仗做朋友
干涉靈魂可以醫番仲多人,惠都應該救得番

但如果係宿兄弟又唔似,冇理由宿都認唔出

假油成千年做左咁多研究,虎仗算係佢集大成之作
有咩能力真係未知之數
講到明出晒好似
其實有幾場戰鬥好緊湊,唔畫原創應該可以一集過
宿儺要靠魔虛羅
係咪即係原本嘅佢唔夠老師打
同埋魔虛羅算唔算調伏咗/宿儺可唔可以幫伏黑代練
巨人夠係幾日嘅事
夠可以玩幾年
假油究竟當係虎仔既爸爸定媽媽定男媽媽
調伏左啦,而家非常忠心,
原版就係係虎杖身體內見到五條咁勁先貪伏黑惠肉身
無左魔虛羅阻一阻,五條已經贏左
除左奪舍,無人可以有兩種術式
學下hunter會長啦
心入面拍手出技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞