咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
見Twitter有人話One Piece係另外有source,通常都可以早一星期有
利申冇追開
但係另外六個唔係特級,唔知有冇料到
可唔可以食之前兩兄弟條屍
咒術情報係jump發售即時直播
OP係內部人爆,早過jump出
我覺得會掛,依家係咁講術式又關靈魂/肉體事
虎食左佢幾兄弟,會變左佢有晒幾兄弟嘅肉體/靈魂訊息?
然後又暗示緊虎術式關靈魂事,當佢有齊晒靈魂同肉體,可能好似降靈師條柒頭咁任call兄弟上身

利申腦補鳩up
新手入嚟弱弱一問
你地係邊睇到最新情報
唔該師兄
唔知會點buff虎杖
依家虎仗身上掛住幾個伏筆
55555同宿儺再唔快D完場真係有排等
對虎仔已經冇期待想睇乙骨領域多啲
直接賜死
重睇左漫畫,虎仔無左宿之後好似變左天與暴君咁有超勁身體機能仲好似自動出反轉術式咁
Jump發售其實係發售俾邊個 一直唔明點解日本要禮拜日凌晨先有得睇
因為逢星期一發售 係jump個app睇都係咁

leak既source通常係印刷廠關連拎到稿/賣雜誌既鋪頭拎到貨偷影放上網

雜誌社內部人士咁大膽冒比人炒完誠信降到0無得再撈咁爆既話 就唔會係leak黎緊星期個期 會leak埋之後個幾期
周刊既原稿通常係早多2-3期進度既
追到最新一話
覺得有幾條線畫得太cult, 特別係真希玩相撲, 睇到一舊雲
而且迴游開始就好似hunter上船之後, 啲2打6有念咁 啲能力學秤學長咁講, 完全係複雜又現代, 無咗一開始啲角色技能真係或多或少都似捉鬼/日本傳統嘢 (例如言靈, 式神, 芻靈之類)
成件事唔太咒術, 係法術大戰
變左Jojo咁玩機制大戰
坐殺博徒真係俵俵者
秤個設計都算合理 講得通點解佢會比高專封殺 因為太過反傳統

但大炮佬呢啲受肉術師個招式名都咁現代化就好奇怪
個招式名應該佢自己黎到現代鳩作術式應該單純咒力放出
雷吉明明古代人, 以前邊到黎咁多收據
呢個設定真係好求其 一時一樣
食到變星之卡比
最後會唔會要食埋大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞