咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
佢似唔想面對真油多d
諗住傑應該唔會對術師下死手
最多都係里香俾人捉左
但里香消失對55555無影響
點知純愛戰士咁L勁
更呀 刀片ready

感謝
腦補?
話咗最壞情況係乙骨同真希會死
其實睇0嗰陣覺得55555會咁搵學生較飛有少少唔合理 話係信任夏油勉強叫兜到
Lm
我覺得如果喺度捉前傳嘅bug又太harsh
始終真係未準備連載

要捉我都會本傳先開始捉
冇睇漫畫
有冇講宿儺同虎仗之間嘅束縛係乜?
5條5最後一晚
第一宿儺一旦念到“契闊”虎杖就要把身體交給他一分鐘的時間,第二契約定下之后,他要忘記這個約定。

之後上左伏黑身
第一宿儺一旦念到“契闊”虎杖就要把身體交給他一分鐘的時間,第二契約定下之后,他要忘記這個約定。

之後上左伏黑身
動畫都有做喎
咁虎仗係咪等於廢咗武功?
啱啱睇返第一季,原來55555有講過遲早虎仗會用到宿儺嘅術式
係?重睇緊
話宿既術式會刻係虎仔身上
你睇佢而家成身刀痕就知刻左了
又係喎
第六集左右
唔好
澀谷篇都未開播就算死都唔會咁快啩
可能又玩同步 封印之日=555之死
其實諗落用返好多舊設定就真
Eg 掂到55555就唔會中無量空處、結界一般係對內硬淨啲、結界內外體積同空間係唔同,呢啲都係好早期已經講過
簡易領域/落花之情/開放式領域,全部之前提過
代魔虛羅適應,就打萬嗰陣出過

Even打爆自己個腦再反轉術式嚟克服術式溶斷,都係舊設定嚟只不過冇人諗到可以咁做
其實入game之後個節奏有d亂
一時跳左個幾月, 有時又拖拖拉拉唔知做乜
果排出左好多新角色但除左天使同鹿之外其他都係唔知有乜用
夏油大哥
所以其實會屌咒術亂既人其實都係冇乜點認真睇
講真啦火影去到尾都唔會再講返企係水面要消耗查克拉
反而係咒術可以做到個循環,我唔知到底點解會有咁多人屌佢加新設定
其實咒術d設定先真係一套玩到尾
由頭幾集到依家,最強既依然係領域展開,而對抗領域既依然係簡易領域
無人會突然彈招技出黎話我依家乜乜上身,領域對我無效
真係唔知道到底係要D咩先滿足到觀眾
係 所以唔洗對佢哋認真
佢哋喺第二個post diu就由佢diu
唔搞到fans post就得
前排有個post,有條友話咒術係咁加新角整高戰力,笑到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞