咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
好鍾意佢哋同55555啲日常
係呢套嘢少有嘅正能量畫面
lm
惠惠都無好待遇過
由頭被獨眼貓虐到尾 動畫做到後期佢地點頂
夏油傑未來可唔可以好似降靈咁再同55555合作
死滅迴遊係張非咒術師同天元同化制作一億人咒力形成ge咒靈ge儀式黎

果堆術師係用黎激活個儀式
依家規則咪改左除夏油同伏黑以外殺晒先完
無為轉變改造咗非術師個腦,令佢哋用到術式參加死滅迴遊
死滅迴遊(包括游說各國派兵)=bump大每個結界既咒力,準備將普通人同天元同化
我估佢哋應該係原作黨,所以可能先咁嬲
呢忽難明過佢d 打鬥好多

我廢 我都係諗唔通
其實封完55555整多次百鬼夜行
唔洗無為轉變靠術師激活
都應該可以放咒力做同化
死滅回遊個儀式作用好難明
BEST FRIEND 救左佢
又有大哥做事後心靈治療
最緊要係嗰時惠惠仲喺到
雖然而家俾宿儺毁咗
但至少就腥些出番嚟,一個換一個咁先未完全崩潰
萬一最後55555死埋真係大鑊
應該每個讀者都想一齊講多次我們是最強的
得罪啲講句
放過夏油啦
實力真係冇得比

咁早退場都係好事
同月球上面粒石換位,/太陽上面既H2 換位
宿儺就收皮
夏油傑個能力其實可唔可以連宿儺都食埋
感覺個能力仲屈過55555
設定唔係要有咒力?
死物都得
重申:宿儺不是咒靈
重睇啦
死物都得冇錯呀
但係要有咒力囉
有冇距離限制 冇就大部方法玩
應該有
虎杖 同 遊雲 調位都係要去返河邊先得
想問聽日係咪無情報
今個星期合刊 唔更新
咁似乎同感知範圍有關
因為作者話係咁

第136話:假油話要咒力「最優化」(蝗語翻譯sor),「我要讓他們(泳者)互相殘殺以加深對咒力的理解」
第203話:進一步解釋「最優化」既意思係令普通人成為術師

第145話:天元解釋假油想人類同天元同化令人類進化,但天元同非星漿體同化有機會變成一個非完全體;死滅迴遊係用泳者既咒力將日本人「渡去彼岸」既準備
第209話:除咗東京同仙台,其他結界既咒力仲未夠

綜合以上,我鳩估就係,如果天元同一億日本人(大部分係非術師)同化需要超龐大咒力,得假油一個人做唔到;透過死滅迴游,由啲術師互打同埋用軍隊做祭品就可以產生多啲咒力去為人類準備同化,減低形成非完全體既機會

不過我都唔係好明天元隱瞞既係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞