咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
係無必中 但都會中技
甚爾個肉體情報唔消耗咒力
但本身個孫仔係有咒力既人
理論上呢個唔係完全體
有機會會中必中
如果五條真係死左,咒術迴戰就會變左無左佐為之後既棋魂咁
但棋靈王冇左佐為都好好睇
仙台結果咪用過咒言
會唔會一早食咗
仙台結咪用過咒言
會唔會一早食咗
動畫係咪唔做虎仗比初中女同學暗戀果part?
定澀谷篇一開頭用半集做埋佢
做呀預告有講做
問題係會好on9
澀谷篇封印左55555
然後死滅迴遊主角眾目的就係解封55555
如果佢一出黎就死,咁不如直接澀谷篇就整到宿儺廿隻手指同佢vs好過
又或者比反派多幾個角色,等55555秒左幾個反派再打宿儺再死,都仲叫有解封價值

如果依家呢個劇情,再直接死55555
咁就真係成篇死滅都勁撚多鳩餘
你不如睇多次上集個預告
突登用黎襯托廚房佬有幾屈
營造下個絕望感
之後再虐多獲虎杖
作者有咩做唔出
top 2 應該都必中到佢地 反正可以改對像做領域內一切
呢2條友咒力強化完跟貼住佢嚟開冇咩難度掛
如果要55555唔死又可以俾其實人有返d戲份
可能假油要出黎做d鳩野, 捉曬55555同宿儺做祭品合體大魔王果d老土野
其他人就要限時之內打抵大魔王救返55555, 不過真係好老土
如果五條真係死左,咒術迴戰就會變左無左佐為之後既棋魂咁
問題係會好on9
澀谷篇封印左55555
然後死滅迴遊主角眾目的就係解封55555
如果佢一出黎就死,咁不如直接澀谷篇就整到宿儺廿隻手指同佢vs好過
又或者比反派多幾個角色,等55555秒左幾個反派再打宿儺再死,都仲叫有解封價值

如果依家呢個劇情,再直接死55555
咁就真係成篇死滅都勁撚多鳩餘
突登用黎襯托廚房佬有幾屈
營造下個絕望感
之後再虐多獲虎杖
作者有咩做唔出
如果要55555唔死又可以俾其他人有返d戲份
可能假油要出黎做d鳩野, 捉曬55555同宿儺做祭品合體大魔王果d老土野
其他人就要限時之內打抵大魔王救返55555, 不過真係好老土
而虎仔都仲係打緊拳頭交
但虎杖會有變化既伏筆都幾多
九相圖
宿儺臨走察覺到假油做既野, 話佢嘔心
停戰時間佢同講波佬練左既野
唔係 好似有個光頭佬 夏油條𡃁
組屋鞣造
btw浴嗰話都有講浴係咒具化嘅儀式
出自官方 搵唔返文字 ,

話假油 以前就有殺 未成長既6眼使者 ,只係好快又有繼承者 所以殺黎冇意思, 之後先諗起獄門疆封印

反過黎諗 姐係持有6眼既人 係無法被搶奪身體用6眼 ,所以話想搶 5條既身體係0機率
唔係講55555復活果一刻令到呢個平衡有新變化咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞