咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
宿兩野秒咗石流
乙骨對石流都係稍佔上風
想睇魔虛羅跟里香做愛
ching平時j開咩
打廢老 之後打蟑螂 之後 1v2 打石流加 鷺 連住打

滿血乙骨 我驚石流 1.5集就收皮
仲要石流係正面面對面打宿
我信大師兄實力
屌無乙骨
條友成撚日都休刊
真. 澀谷似打機過完一關又一關咁。
目標又清晰
週刊咁辛苦正常
但嗰位巴打個消息係點預測之後會休三次刊,然後最後一話最強戰會喺9月第4個禮拜播
因為多4集唔係 16 23 30 9月6咩,姐係9月第一個星期就完,漫畫又唔係休到8月30號即使當30號先232話,咁畫多4集都係9月第3個禮拜啦何況唔係呢定係中間啲日子已經有消息話會停,所以先計到9月27會係235話?
死滅篇有一個大作用係令大家覺得主角團終於贏下

重睇先發現下一次見面已經係完左澀谷之戰
死滅打個班一睇就知唔係真正敵人
都未開心完就比廚房佬奪舍
99比劇情屈死埋
完全係贏粒糖輸間廠
第4個禮拜意思係17號嗰個星期
之前係兩/三話就休一次
仲有一個星期好似係盂蘭盆節合刊(唔sure
受歡迎就可以既話,咁釘野呢?
重溫既時候發現宿儺浸浴呢個劇情一早有鋪排

.
.
.
.
.
.
.
.
睇番13-16號係日本盂蘭盆節,通常jump會15號合,咁咪姐係再休多個禮拜?但我見jump twitter 都係講一週,而情報都係話停一個星期
算唔算ntr?
唔緊要啦,乙骨都咀咗甲甴
應該做唔到乙骨出場?但我估結尾會有暗示佢就出
佢人氣高咩 最近個次人氣排名頭十都冇
同意,淨係死滅要用大量文字說明規則,已經代表作者表達能力有問題,我哋係睇漫畫唔係睇小說,個頭開到勁複雜,令到好多人睇唔明要睇解說,但係最後居然不了了之求求其其就完咗。而家對我來講只係睇埋佢就算
提議由未開始死滅reboot再接過,

唔係人人係富奸適合搞呢D章節架
合刊即係出一期當出咗兩期(兩期合埋一齊)
所以應該係合刊之後個星期冇
都有嘅 乙骨贏過真油 五條贏過伏黑老豆 虎仔贏過真人
虎仔最尾打真人嗰幕最有主角feel勁熱血 獵人嘅心境打到真人平時寸柒柒都咁淆底真係大快人心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞