咒術迴戰(43)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
火影千鳥同雷切係咪同一招?
又到 55555 健康關注日
今集應該轉完法輪啦掛, 如果一集轉一次, 獨眼貓一定比人屌撚到仆街
調返轉諗
個輪一日未轉完 55555 作者都唔會寫死佢住
咁諗既話轉多幾話都 ok 既
老實講除左班腐女之外, 讀者在意ge從來都唔係55555唔可以死
只要死有好睇死得有意義就係好劇情

只不過班55555狂粉又話寄刀片又話罷睇
屌 原來係咁解
Certify death
係有講過, 我都希望佢快D 幫主角加BUFF
都畫左咁耐, 主角能力都仲係處於中下位置, 存在感實在太低
唯一ge線索就係宿儺𠝹親手指
唔知道係虎仗唔小心用術式, 定係惠惠有擾亂宿儺切親自己
又到星期三,準備睇佢地攬炒
芥見:ok 幫佢加啲血上拳頭
到底術式係刻係靈魂/肉體/腦到 定係每樣有d
佢六眼應該知道乙骨夠做
乙骨純愛大炮嬴真油極之番
係因為乙骨有用自己條命去解除里香輸出限制
六眼又唔係預知未來
腦=靈魂=肉體 利申鳩噏
普通人嚟講應該係喺個腦到
但受肉體(例如咒胎九相圖同宿儺)就唔知點解釋
羂索又可以攞走宿主既術式
今日有情報?
鳩估每樣都有
但正常人只係用到一個,所以個個都以為一個人得一種術式
假油用成千年研究先玩到好似依家咁搶人術式

又或者係用得耐術式就會自動刻印起肉體/腦上,但冇人研究過呢套理論

利申鳩up討論
我都係因為呢幾條友嘅情況都唔同先咁問但廚房佬都應該係同55555用同一方法破壞大腦有術式嘅部分再用反轉修復先醫好術式熔斷 咁即係佢術式係刻左係宿主個腦到
rip
想睇廚房佬用開
What if受肉係好似無為轉變咁改造咗個腦

而羂索係例外
「替換時照理來說原本肉體的術式會隨之消失,但他採取了一些手段」」from萌娘百科公式書part
到底呢招 領域係真油/假油

如果後期補講 呢招係真油 (假油佔身體幫手開發),咁假油自然仲有一招領域

會唔會好似天元咁同化左??
咁下下同化, 假油咪變成all for one

應該唔會ge, 我諗假油應該都係通過制約或者係條件先可以留住3個術式
太多術式的話好難畫, 獨眼貓應該都handle唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞