Affordable Watches 手錶討論區(35)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Mido大電視呢度有冇bro會有興趣入手?
睇完teddy 條片,呢個價位性價比幾高下
但睇落幾闊,雖然係40mm,可能係形狀關係
longines flagship heritage 有啲feel 搵日去試先
記得試埋月相
睇數字係有d厚 但上左手感覺還好
如果你唔一定要機械既
其實一隻GS石英都好好
SBGX261,行價18000蚊未折
如果浪琴隻spirit zulu有黑面紅針就好
Longines以下既入門牌子全部9月加價
準備想買既就要快了
longines 水 邊到買好
專門店正價點買
即係oris果啲都係?
Swatch旗下 mido tissot呢d
tudor black bay 係咪都係去返專門店買好過其他舖頭(諗住簽卡)?
同埋想問black bay ceremic係普通款定限量?
問過兩間專門店都話要留電話有貨通知
留咗差唔多三個月都無通知
我見bw 同twc 都有Tudor 大部分錶
平過AD 折
但唔太敢買

新玩具
俾d勇氣,無事既
我買過bw同jackroad
都行走正常
jackroad都可以直送香港
可以,你先whatsapp同客服聯絡,佢地有中文服務的,可以退稅,去年的收費是免稅價+20000yen 運輸 + 1500yen保險

缺點係要用銀行匯款,同埋一定要上office (名人站)取貨

做魔鬼做到底,俾埋whatsapp資料你喇
驚什麼?
見佢black bay 平幾千銀好吸引
wtsapp問問先
想問下龜吉d錶係咪都可以安心買
我見仲平
Tudor blackbay Chrono 金鋼38000有交易
去大阪旅行順便睇下
放心買
放心
其本上我懷疑佢中野間鋪啲貨值過億,食大茶飯嘅,幾萬蚊當係碎銀,新錶無問題,二手一樣明碼實價,換過咩,有咩問題店員都會講你聽你自己再決定,老老實實,放心。

上兩個月我都係佢哋度入咗隻mark 12 …開心戴用中
我5月係大板龜吉入咗錶 開心使用中
正🤣
唔知忍唔忍到手年尾去日本買
因為上面有巴打介紹Jackword都寄到香港
請問有粒星係咪貴好多?
係呀,有星星好似係咩年差一兩秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞