Affordable Watches 手錶討論區(35)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
對serial number, 有full service receipt
其實要假你係防唔到,好多二手都係淨錶,上行做埋service 俾你真係賺咗
佢呢隻無盒,淨錶同receipt
信既你就執到好野

利申:無買過,無賣錶
bestwatch今日休息,而twc今日係開的,所以如果你而家搶,係有機會既......
不過俾多幾百,同埋傷左巴打間既感情,我可能諗多左
你地係咁播毒頂唔緊了
有冇人放panerai914
想問Bestwatch啲野堅唔堅
個價din到咁
呢口價係幾癲
都係唔得 可能係個扣拉唔起
難道要用螺絲鬆咗先開到?
Carousel 好多平盤
Trust the dealer , not the watch
我自己個隻連官方補發正品證書買
堅呀,不過水貨。 平就無問題啦
唔同嗰位巴打爭了,如果依家喺 TWC 買,貴過 bestwatch 五百幾
唔癲啦,上年39mm aikon鋼帶款都係7千零
好多都冇單對保卡number 可信?
原來仲有人買pam
PAM好可以上網登記左隻錶
都係個句 pam 太多假野
私人買賣最好齊full set
Pam仔跌到變available
影張正常嘅
講真,就算係我都唔會用20k 買pam … 我請願入隻railmaster …
唔知巴打幾大啦 對我嚟講係情懷野
111或112我ok
由細想買到大
可唔可以講多少少
淨係知當年係潮物,但唔知有咩情懷
當年潮物已經可以係一個情懷,我屋企仲有條fragment唔捨得掉,雖然都唔會著,不過紀念下自己當年咁on9咁貴買條牛都好
black bay pro 鋼帶2手已經20K有找
係呀 二手IWC Mark 16,17,18 都可以affordable la
i see
因為pam 紅果個時期仲係讀緊書,而且無咩留意錶,所以根本唔知佢有咩咁特別
淨係知903 d dj 好似好追咁
Hit 係好hit … 幾乎全球性,當年同勞係一時瑜亮,錶壇好似分開兩派人咁。

不過熱潮一過,pam 因為無quality 做support (其實pam 好差) 就見真章。 勞經得起考驗仍然係大佬,pam 就變到戴岀街都少少尷尬。 真係同條fragment jeans 差不多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞