多倫多生活討論區 79

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
Rotman Management Analytics

Program fee (2023 entry)

Domestic = $41,400 CAD
International = $72,630 CAD
我而家先知...
咁係邊度可以check到間college係唔係eligible for PGWP?
咸豐年既事黎 嗰陣仲未extend owp deadline
所以Rotman唔係我首選
一黎貴 二黎得1年雖然有industry placement
但瞭解過多數都係個program director networking啲公司
年年都係IBM 但我想搵金融業intern
冇人知可唔可以extend
一般情況下申請緊pr 都係申請bowp
Extend 多數都sp + sowp 跟住sp 轉pgwp 搵到0ab/申請Hk pathway 既owp 再幫spouse extend sowp
雞水咁多香港人鬼得閒特登搞你
5毛又出嚟靠嚇
我都覺唔會4個月變20個月咁耐
Tg勁多上曬岸嘅係咁scaremongering 講風涼話
出賣C眼
同埋認真如果依家先黎申請SP OWP
真係睇唔出有咩咁急...
你肯定condo apartment 細過狗籠😂😂😂🤔🤔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞