Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

賣身買Lego
想問76020 lego store同ins咩價位
想問70620 lego store同ins咩價位
好撚正...J到虛脫
https://unwire.hk/2017/09/01/star-wars-lego-%E8%BF%B7%E6%B3%A8%E6%84%8F%EF%BC%81%E5%85%A8%E7%90%83%E6%9C%80%E8%B2%B4-millennium-falcon-lego/hottopic/?utm-medium=push-click&utm-source=push-notification

USD800

而家每個月儲一千, 儲夠就應該啱價入

今次唔等得 十月一號出 睇下let's go最快幾時有得訂 官價62xx港紙 老實講比想像中平
https://unwire.hk/2017/09/01/star-wars-lego-%E8%BF%B7%E6%B3%A8%E6%84%8F%EF%BC%81%E5%85%A8%E7%90%83%E6%9C%80%E8%B2%B4-millennium-falcon-lego/hottopic/?utm-medium=push-click&utm-source=push-notification

USD800

今次唔等得 十月一號出 睇下let's go最快幾時有得訂 官價62xx港紙 老實講比想像中平

有心訂, 9月中vip 己經可以係網訂, 當然你要有外國地址先
啱啱開始有興趣
之前LEGO出香港地標嗰陣唔捨得用$1200換
依家想砌返西港城, 但係淨係架電車仔喺香港買散件都成三幾十蚊
(bricklink太多賣家唔得閒睇住)

講起上嚟你哋點睇啲人睇完相/說明書(官網有得download)自己買LEGO散件砌?感覺好似老翻緊人哋啲set咁, 但有時啲set太貴/絕版又唔想食炒價
啱啱開始有興趣
之前LEGO出香港地標嗰陣唔捨得用$1200換
依家想砌返西港城, 但係淨係架電車仔喺香港買散件都成三幾十蚊
(bricklink太多賣家唔得閒睇住)

講起上嚟你哋點睇啲人睇完相/說明書(官網有得download)自己買LEGO散件砌?感覺好似老翻緊人哋啲set咁, 但有時啲set太貴/絕版又唔想食炒價

三幾十蚊都俾唔到? 食餐飯都要掛

你砌電腦跟人地行機部list 砌會唔會有咁既感覺? 你又唔係比賽, 用返正版既lego 件又點會有問題, 你跟set 咁執法仲貴過用原價買架

USD800

有心訂, 9月中vip 己經可以係網訂, 當然你要有外國地址先

玩咗Lego 20年從來都係用街價買 未試過訂

今次係人生第一次訂lego

USD800

玩咗Lego 20年從來都係用街價買 未試過訂

今次係人生第一次訂lego

如果係訂, 索性去store 買, 有埋個有車轆lego紙箱
近排無哂10週年square 既貨

如果係訂, 索性去store 買, 有埋個有車轆lego紙箱

呢盒差唔多係死星1倍 斷手都未返到家

我都想知係香港買現貨點好, 一定要囉車仔推, 官方都話膠袋搞唔掂

我都想知係香港買現貨點好, 一定要囉車仔推, 官方都話膠袋搞唔掂

call gogovan

好撚大隻

好撚想買
今日問左價要$8500
有咩方法平啲

好撚大隻

好撚想買
今日問左價要$8500
有咩方法平啲

旺角某間樓上成層既鋪話唔洗8500(facebook講)

遲買平千幾
近排無哂10週年square 既貨

唔怪得yahoo fb個價升左咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞