Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
又劇透
https://www.youtube.com/watch?v=bAoe4HlUSec

好難唔透

我覺得呢種已經算好,Civil War劇透Ant-Man真係世界級

BTW,最近追返之前未買啲Marvel人仔洗咗我幾千喊出嚟
又劇透
https://www.youtube.com/watch?v=bAoe4HlUSec

好難唔透

我覺得呢種已經算好,Civil War劇透Ant-Man真係世界級

買左咩影黎睇下

追M記好過追STAR WARS啦

最慘係LEGO揀HIDE 油車個SET
又劇透

好難唔透

買左咩影黎睇下

未收到,主要係追返曬GOTG兩代同今年蜘蛛俠啲人仔 ,蜘蛛俠啲Set幾平但土地問題迫住追人仔算,唔係都想買條橋玩下大亂鬥...
又劇透

好難唔透

買左咩影黎睇下

未收到,主要係追返曬GOTG兩代同今年蜘蛛俠啲人仔 ,蜘蛛俠啲Set幾平但土地問題迫住追人仔算,唔係都想買條橋玩下大亂鬥...

SPIDEY我得銀線個隻

最慘係LEGO揀HIDE 油車個SET

係,完全唔明白,就等同上代抽人仔個隱藏人仔咁 ,呢Set唯一賣點係幻視粒石唔同色同蜘蛛俠個背脊Logo好似係唔同...
今年retire嘅set sw多到

今年retire嘅set sw多到

仲以為戲院會退tim
10254聖誕車未買。。。
新大屋好醜樣
新大屋好醜樣

有沒圖J下?
新大屋好醜樣

有沒圖J下?

我覺得唔錯
新大屋好醜樣

有沒圖J下?

我覺得唔錯

真係麻麻
新大屋好醜樣

agree

直情係大倒退
但儲開冇理由唔買
新大屋好醜樣

agree

直情係大倒退
但儲開冇理由唔買

我剩係想要入面啲內裝
點唱機拳擊場錄音室
新大屋好醜樣

agree

直情係大倒退
但儲開冇理由唔買

地面同樓上2層完全唔夾
不過儲開都會買
準備大改都得
有無手足去左觀塘開源道lego開倉?
嗰度有無technic系列減價?

有technic 但無玩開唔知平唔平
是日 竟然俾我揾到哩本

觀塘個倉有10259
$540算平嗎?

觀塘個倉有10259
$540算平嗎?

Ins都係呢個價,暫時我見過最低就540
觀塘個所謂開倉大部分其實同Ins差唔多價,得少之有少嘅真係平...
是日 竟然俾我揾到哩本

綠燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞