Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有無手足去左觀塘開源道lego開倉?
嗰度有無technic系列減價?

觀塘個倉有10259
$540算平嗎?

Ins都係呢個價,暫時我見過最低就540
觀塘個所謂開倉大部分其實同Ins差唔多價,得少之有少嘅真係平...

咁我去返INS買算數

觀塘個倉有10259
$540算平嗎?

觀塘個所謂開倉大部分其實同Ins差唔多價,得少之有少嘅真係平...

咁我去返INS買算數

唔係去開嗰頭唔駛去,車錢都蝕埋
今年睇FB GP啲人就話同Ins差唔多價
舊年直情昆人,話幾折幾折根本係正價再折,仲貴過出面市價但又有勁多人排隊,得Fun House開嗰次我見係平過市價同買到嘢...

觀塘個倉有10259
$540算平嗎?

咁我去返INS買算數

唔係去開嗰頭唔駛去,車錢都蝕埋
今年睇FB GP啲人就話同Ins差唔多價
舊年直情昆人,話幾折幾折根本係正價再折,仲貴過出面市價但又有勁多人排隊,得Fun House開嗰次我見係平過市價同買到嘢...

自己本身想去個度睇下有無42009同42056平
42009周圍睇過最平都接近3k 想問下呢個價係咪已經最平?
是日 竟然俾我揾到哩本

綠燈

做咩
我其實唔明點解lego出咁少綠燈 明明大把野出
想問下75192千歲鷹點先買得到?
想問下75192千歲鷹點先買得到?

Yahoo有。但仲炒緊,不了。
有錢仲要有位放,心態上唔買其實都冇所謂
是日 竟然俾我揾到哩本

綠燈

做咩

套戲唔得
是日 竟然俾我揾到哩本

綠燈

做咩

套戲唔得

但dc comics set都唔出
成日都係三巨頭 flash同cyborg 就連suckman都出得多過佢
想問下係lego官網買野.件貨送到邊係咪冇得check?
佢比嗰條link入親都話check唔到
交租真係要永久blacklist
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

落幾條街去ins買都冇咁受氣仲要平一百幾十
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

你係咪買左無幾耐,係就等下先,你個trackcode 未update 得切掛

正常出左個trackcode 之後都有得睇件野去到邊
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

nice 還nice.....價錢還價錢......貴野多過便野
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

nice 還nice.....價錢還價錢......貴野多過便野

而家做九折折完好似仲貴過之前唔做九折個價

你係咪買左無幾耐,係就等下先,你個trackcode 未update 得切掛

11月27號買...早幾日就出左track code...但check親都係唔得
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

開天殺價, 落地還錢呀

11月27號買...早幾日就出左track code...但check親都係唔得

一係SD 個EMAIL 去LEGO 問
10256真係令人又愛又狠,
砌出黎係幾正,但真係太大盒
都唔知放邊到好
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

開天殺價, 落地還錢呀

間野係可以收卡呢到好

冇on sales 同唔係買書可以唔駛去啦
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

開天殺價, 落地還錢呀

間野係可以收卡呢到好

有優惠先會去 佢之前啲大屋sales係okay嘅
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

開天殺價, 落地還錢呀

間野係可以收卡呢到好

有優惠先會去 佢之前啲大屋sales係okay嘅

佢仲有個功能就係推冧個市.....D 大屋, BATMAN 人仔, 一大貨就SALE, INS又跟佢行
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

開天殺價, 落地還錢呀

間野係可以收卡呢到好

ins point fun house都收卡啦
賣得貴都算
屌你老母連腦細都咁撚串

之前去佢仲好nice架

佢係懶係Nice啫

開天殺價, 落地還錢呀

間野係可以收卡呢到好

ins point fun house都收卡啦

ins 有幾間都開始收卡
仲要賣返公價
仲要唔收charge
儲分一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞