Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好似有消息話cafe corner同green grocer重出

炒家

睇人仆街最開心

不過我估就算重出都會好似新木馬咁出得麻麻

好似出到一模一樣喎
新手想入Ghostbusters基地同Avengers航空母艦

我睇Y拍兩盒都2千幾,想問有冇咩鋪頭再平啲?定係依定個價仲keep緊呢個位? 我見現時點好多Lego鋪,有冇話邊間特別平?
新手想入Ghostbusters基地同Avengers航空母艦

我睇Y拍兩盒都2千幾,想問有冇咩鋪頭再平啲?定係依定個價仲keep緊呢個位? 我見現時點好多Lego鋪,有冇話邊間特別平?

捉鬼屋2000幾係正常價
街貨太多唔太賣得
好記得舊年深水埗精品要1800賤賣

空母就唔識答啦
我唔玩英雄系列
不過係FB冇記錯初初出成3000都大把人追
好似有消息話cafe corner同green grocer重出

炒家

睇人仆街最開心

好似出到一模一樣喎

係就正啦

街貨太多唔太賣得

空母就唔識答啦
我唔玩英雄系列

總部最低2200, 而家好似2650左右

HALLCARRIER 係就快D買,就RETIRED, 我買2400定2200 唔記得左

INS 你CASH咪問下一上扶手梯個間

炒家

睇人仆街最開心

好似出到一模一樣喎

係就正啦

等11月25
之前決定左買75190 點知去到ins間間都話賣晒

炒家

睇人仆街最開心

好似出到一模一樣喎

係就正啦

等11月25

老屎忽無得打飛機tim,有晒兩盒

街貨太多唔太賣得

空母就唔識答啦
我唔玩英雄系列

總部最低2200, 而家好似2650左右

HALLCARRIER 係就快D買,就RETIRED, 我買2400定2200 唔記得左

INS 你CASH咪問下一上扶手梯個間

頭先問左Helicarrier$2400,心郁郁
呢啲咁大盒多數砌幾耐??

炒家

睇人仆街最開心

好似出到一模一樣喎

係就正啦

等11月25

老屎忽無得打飛機tim,有晒兩盒

仲有大佬藍屋
之前決定左買75190 點知去到ins間間都話賣晒

上2星期係fun house見到

有冇師兄砌過Star Destroyer ?

this one?

巴打尼隻75055

喱隻而加都賣緊$3000幾

我有架全新75055但盒唔係完美靚盒,$2000你有冇興趣(最陣砌左10243海關唔俾再砌野住 )

我當年入750定800咋
補完貨

老實講...有D雖然係UCS....但年代太遠個時設計得好麻麻

架飛機直頭係樣衰

想買75190 但個款好似冇之前嘅Star Destroyer咁靚
但舊款嘅又好貴

巴打first order 尼隻個人覺得個樣真係麻麻地 bomber or kylo 果隻tie 抵玩d

但好想買返隻star Destroyer

買新個隻啦...舊個D而家太貴唔多值
各位巴打平時點打理啲lego?
見各位巴打都冇放入玻璃櫃,會唔會好大塵

我入櫃
超人老豆都有
https://www.youtube.com/watch?v=JQfmP2Dmx9g

呢set 得兩隻batman , 真係可以同simpson 2 代 鬥爛價 250 可能有一set

this one?

巴打尼隻75055

喱隻而加都賣緊$3000幾

我有架全新75055但盒唔係完美靚盒,$2000你有冇興趣(最陣砌左10243海關唔俾再砌野住 )

我當年入750定800咋

旋轉木馬75055有已砌$1053

超人老豆都有
https://www.youtube.com/watch?v=JQfmP2Dmx9g

呢set 得兩隻batman , 真係可以同simpson 2 代 鬥爛價 250 可能有一set

係咪batman set都唔太好賣?
超人老豆都有

係咪batman set都唔太好賣?

SET 1 好人, 一盒三SET, 無多無少, 之前D 人仔SET, 一盒得兩SET,咪炒得起

不過近呢一兩年D人仔SET都係鬥便, 對玩定黎講好事黎
其實有冇人會去反斗城買lego?
係咪價錢普遍貴啲?
其實有冇人會去反斗城買lego?
係咪價錢普遍貴啲?

都唔係普遍貴, 唔係bricktober 抽獎, 都唔會去買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞