Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
哩set真係出得好正

忍者船? 70618?
哩set真係出得好正

忍者船? 70618?

兩個龍頭仲會有邊隻

那有位
哩set真係出得好正

忍者船? 70618?

兩個龍頭仲會有邊隻

那有位

我都諗緊擺係邊 可能要塞堆人仔係架船到先有位
上網睇WALL E 21303 成千蚊盒
咁鬼貴既???

停左產仲唔座火箭咩

屋企有隻砌左放左入衣櫃

所有set停產都係咁升架啦

兩星期前係現時點買, $890, 幾日後係fb見到有人放$830
上網睇WALL E 21303 成千蚊盒
咁鬼貴既???

停左產仲唔座火箭咩

屋企有隻砌左放左入衣櫃

所有set停產都係咁升架啦

兩星期前係現時點買, $890, 幾日後係fb見到有人放$830

上個月係fb 330都冇人要
升得咁撚快
新手想入10234 歌劇院同 10253 大笨鐘
想問巴打們知唔知 ins point有無?
yahoo 個價大慨 歌劇院$3200
大笨鐘 1900
抵唔抵入?

師兄尼兩套我有,可以平少少出讓

留tg傾?

希望斗城唔好開價開得太狼死

會唔會限量?

個SET NO 唔係D 特長數字, 係5位數都唔會限量, 係斗城先買到....但INS 乜都買到啦

冰坦個陣夠話狗城限定啦
而家ins都有,仲要平100蚊

行貨限定JE.....INS 大把門路啦

望佢500蚊可以入到手
6隻人仔都唔差

希望斗城唔好開價開得太狼死

會唔會限量?

個SET NO 唔係D 特長數字, 係5位數都唔會限量, 係斗城先買到....但INS 乜都買到啦

冰坦個陣夠話狗城限定啦
而家ins都有,仲要平100蚊

行貨限定JE.....INS 大把門路啦

望佢500蚊可以入到手
6隻人仔都唔差

架車唔吸引
拎幾塊大野係到嘥位
幾年前galaxy squad個部差唔多樣靚好多
終於搞掂 大隻到唔知擺邊
終於搞掂 大隻到唔知擺邊

掛牆
有冇巴打用過bricklink
抵唔抵買?
定計返香港鋪買平啲?

上網睇其他人話好撚多雜費
有冇巴打用過bricklink
抵唔抵買?
定計返香港鋪買平啲?

上網睇其他人話好撚多雜費

你要個件parts, 香港無人賣都要去bl 買, 你可以叫人quote 返個總價俾你架 , 無打死狗講價wor
今日意外買左人生第一隻lego人仔,好可愛好得意
打算買多幾隻人仔玩
哩個網啲custom都幾正 想入delta squad 不過都唔平
http://www.minifigs4u.com/
新手想入10234 歌劇院同 10253 大笨鐘
想問巴打們知唔知 ins point有無?
yahoo 個價大慨 歌劇院$3200
大笨鐘 1900
抵唔抵入?

師兄尼兩套我有,可以平少少出讓

留tg傾?

https://t.me/Hiauntie69

果兩套我放緊每套平100 巴打自用既可以留比你

10253 發夢見到 1600
10234 又係發夢見到 3000

一個係行ins 時發夢見
一個係睇Y拍時發夢見到
仲有去LCS 左扣又扣佢d優惠可能仲平架....
你自己發夢睇睇
有冇brother 平放derective office 同bank?
有無人買過? 望咗幾間 好似哩間啲custom最靚
lego死都唔出commander cody phase 2 唯有自己買
http://www.clonearmycustoms.com/cgi-bin/storefront.pl
有冇brother 平放derective office 同bank?

10246平均$950已經好平

10246係咁多間屋入面最唔受歡迎 有時800-850都收到

自膠 記錯10232 cinema
10232仲低過10246

10232 都停產囉, 唔驚啦.....

10246係咁多間屋入面最唔受歡迎 有時800-850都收到

自膠 記錯10232 cinema
10232仲低過10246

10232 都停產囉, 唔驚啦.....

10246 $800 會收到???

10232 通常都$900-$950啦
不過今年停產後都會升ga啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞