Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

D人仔好Q
世界級,75030咁都番出到 今次實買
師兄 新手想請教一下 見到Yahoo 有 Star Wars ISD 10030賣緊12000 見佢話絕版,是唔是抵買,救指教
師兄 新手想請教一下 見到Yahoo 有 Star Wars ISD 10030賣緊12000 見佢話絕版,是唔是抵買,求指教

https://www.youtube.com/watch?v=Jmy5LonGlPw

copy錯

The last Jedi 又有類似battle of hoth

抵唔抵玩?

抵唔抵玩?

咩網嚟

抵唔抵玩?

咩網嚟

Heetnet, 唔知有冇巴打用過

抵唔抵玩?

咩網嚟

Heetnet, 唔知有冇巴打用過

睇完, 不過都貴過INS, 又未到斗城價

中間個隻OK既, 對比返成盒要6百幾7百

上面個隻成盒買都係2百幾

隻BATMAN 唔知價LOL
師兄 新手想請教一下 見到Yahoo 有 Star Wars ISD 10030賣緊12000 見佢話絕版,是唔是抵買,求指教

10030係 ucs黎 十分之正

但炒價食就不了

但炒價食就不了

成百銀真係不了 自己執咪仲平

但炒價食就不了

多謝師兄 想知個價位原本是?

但炒價食就不了

多謝師兄 想知個價位原本是?

299usd
銀行中心75101 $460 即刻入咗盒

thanksgiving day
借問聲 42056 波子除左橙色
其他色 (如白色) IN'S 仲有冇貨?
借問聲 42056 波子除左橙色
其他色 (如白色) IN'S 仲有冇貨?

啊, 原來係老翻
有無人知75086邊到有得賣?
y拍見到399覺得太貴
推推先

唔好貪平bid yahoo 個nibXXXX既lego
又話MISB
點知去到俾盒爛既我
不過都諗住自已玩費事同佢嘈
想問阿米格係咪翻版lego?
我見佢有出好多lego冇出嘅角色
想問阿米格係咪翻版lego?
我見佢有出好多lego冇出嘅角色

咁都有名你叫阿米格唔係Lego啦
不過而家好多老翻係有抄Lego又有出埋自己Design/抄Lego Idea啲參賽作品...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞