Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問下75187大約幾錢

唔係想話啲咩, 但十個有八個係到都係問價...問價去facebook 啲lego 鋪到睇下, 2手區到睇咪得

唔係想話啲咩, 但十個有八個係到都係問價...問價去facebook 啲lego 鋪到睇下, 2手區到睇咪得

咁知唔知即係大約幾錢

2999 好似係

https://www.flickr.com/photos/140058001@N04/35151492763/in/pool-44124304756@N01

整定格既話,透明磚幾好玩, 後制ps 返

是日

是日

正呀巴打

死...岩岩仲想問架42056 有冇曾經出現低過2k...
出去問過2100 左右,過左心理關口買唔落手...
新手報到
買左盒42042 真係好好玩
想問下如果整rc 係咪去In's 就搵到motor 同RC 配件?

發下夢, 遲D 有機會玩埋programming kit

推一推
唔好意思唔響香港
下次返黎想去in's 睇睇唔想摸門釘
如果巴打們知既講聲, 唔該曬
10號果日斗城唔知換唔換到蝙蝠俠果Set野

係咪換曬

係咪換曬

應該唔會換晒, 咁大舊骨要啃
邊款LEGO岩小朋友玩, 4歲

係咪換曬

Fb睇話冇哂

LEGO CITY系列好似最岩小朋友玩, 有冇巴打推介 諗買禮物, 頭痛

LEGO CITY系列好似最岩小朋友玩, 有冇巴打推介 諗買禮物, 頭痛

dxxxxo
岩岩係香港仔換左
仲有大量喎
我買盒joker車 459

duplo 大大粒個啲啱呢個年紀玩, pego 太細粒可能會食左落肚

係咪換曬

Fb睇話冇哂

佢叫打電話去問

不過呢幾set 野應該唔係限量發售

而家係啲人想抽獎係咁買儲單...

duplo 大大粒個啲啱呢個年紀玩, pego 太細粒可能會食左落肚

睇中反斗車王10745

係咪ep4之前 Lando揸個時?

係咪ep4之前 Lando揸個時?

han solo傳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞