Lego 討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
42064 $650 是否正常價? thx
加返啲磁石lego 係個底到, 又可以擺係啲櫃到

而家諗緊點改batman movie 架機上牆
有冇人有玩JORKER過山車"70922"
想整佢電動自己郁
有冇人有經驗參考下
好似呢個咁

https://www.youtube.com/watch?v=_GXVpyctu6o
有無巴打整左自己個樣
好似過千蚊
2000幾 件 你執件都差唔多啦 48 x 48 呀

不過只可以單人影就真係差咁啲
問題係其實麻麻地靚

我整咗(叫咗個仔去影)

Lego出嚟效果真心差(類似畢加索作品)

後尾我冇用佢俾我個幅圖,自己再用護照相屋企gen一幅,再用佢啲brick再切過,效果10分好 😂
我都整左 遠睇幾似wo
係咪無得兩個一齊合照其實 因為我見有D人整左可以合照 但佢條款又寫每次只可以一人使用一部機
有無巴打整左自己個樣
好似過千蚊

問題係其實麻麻地靚

我整咗(叫咗個仔去影)

後尾我冇用佢俾我個幅圖,自己再用護照相屋企gen一幅,再用佢啲brick再切過,效果10分好 😂
我都整左 遠睇幾似wo

相機快門聲音太早,就算小朋友準備好,一聽到快門就會去搵,一郁個相片就會變朦。

之後自己整仲好(雖然嘥多個零鐘)
有無巴打整左自己個樣
好似過千蚊

問題係其實麻麻地靚

我整咗(叫咗個仔去影)

我都整左 遠睇幾似wo
係咪無得兩個一齊合照其實 因為我見有D人整左可以合照 但佢條款又寫每次只可以一人使用一部機

可以,只不過係塊板太細,整雙人效果較差
唔得 張紙背面條款講明只限1人
48 x 48 整雙人就未必睇到咁多details

不過整呢mosaic 可以上bricklink gen 出黎自己再執件
說明書有detail steps?

定其實跟大printout自己拼?
跟返啲色逐粒逐粒砌, 佢會print 張大圖俾你跟
係ins 行左個圈, 就買左盒london bridge
好想去映
好似車頭相咁
上年買架小丑車 ins平過Lsc兩舊 重要已經冇格價買貴咗

咁自己去配彩色件
係Tower bridge
上星期 fun house 買左590
今日去睇左轉實物, 覺得又麻麻, 解左毒
記錯左
自己一個影真係好怪
砌果個MOC啦
用10214砌出黎,好靚
係以為好大塊, 但又唔係, 上bl 到試過, lego 整呢啲馬賽克係無晒details, 真係唔整好過
就係買黎砌個moc, 可以做樓慳位啲有得諗, 同埋都驚今年retired, 價啱入就算🤦🏻‍♂️ 貴左少少都無計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞